Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Kayserispor İddaa Tahmini 07.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Kayserispor deplasmanda, Konyaspor karşısına puan arayacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Konyaspor Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Konyaspor kazanır 1.75, beraberlik 4.30, Kayserispor kazanır ise 4.70 olarak açıklanmış.

Konyaspor Çıkışa Geçti

Konyaspor, Süper Lig’de oynadığı son 2 maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başardı. Önce Kasımpaşa deplasmanında 2-1 kazanan Yeşil Beyazlılar, geçtiğimiz hafta ise Trabzonspor karşısında 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Aleksandar Stanojevic yönetiminde son haftalada önemli puanlar toplayan Konyaspor’da moraller yerinde. Bu hafta sonu ise iç sahada konuk edecekleri Kayserispor karşısında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Konyaspor’da Robert Muric, Endri Cekici ve Uche Ikpeazu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Kayserispor Güven Vermiyor

Kayserispor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı Gaziantep FK karşısında 3-0 hükmen galibiyet ile geçti. Çağdaş Atan’ın ekibinin Süper Lig’de herhangi bir hedefi bulunmuyor. Gaziantep FK maçı öncesine kadar üst üste 3 maçtır kazanamayan bir Kayserispor vardı. Özellikle son dönemde savunmada hiç güven vermeyen bir Kayserispor izliyoruz. Üstelik bu hafta kaleci Bilal Beyazit’da kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Kayserispor’u Konyaspor deplasmanında zor bir 90 dakika bekliyor.

Konyaspor – Kayserispor Maç Bilgileri

Konyaspor – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Robert Muric, Endri Cekici ve Uche Ikpeazu’nun sakatlıkları devam ediyor. Kayserispor’da Bilal Beyazit kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Domagoj Pavicic, Soner Dikmen, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Muhammet Demir

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Cenk Gönen, Ramazan Civelek, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini, Lionel Carole, Ali Karimi, Oliver Kemen, Bernard Mensah, Carlos Mane, Mame Thiam, Mario Gavranovic

İddaa Tahmini

Konyaspor, Süper Lig’de son 2 maçında da fire vermedi. Kasımpaşa ve Trabzonspor karşısında 2-1’lik skorlar ile galip gelen Yeşil Beyazlılar çıkışını sürdürüyor. Kayserispor ise üst üste 3 maçta yaşadığı puan kaybının ardından Gaziantep FK karşısında hükmen 3-0 galip geldi. Süper Lig’de rahat bir konumda yer alan Kayserispor, sezonun ilk yarısında oynanan maçı 2-1 kaybetmişti. Konyaspor yine maçın favorisi. Kayserispor karşısında galibiyete yakın olan taraflar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.53

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor, 2 kez geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkartmayı başardı. İç sahada konuk ettikleri Kayserispor ile 2-2 berabere kaldılar.