Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ümraniyespor Sivasspor Bahis Tahmini 07.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de son sırada yer alan Ümraniyespor evinde, Sivasspor karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Ümraniyespor ile Sivasspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Ümraniyespor galibiyetinin 2.99, beraberlik tercihinin 3.57, Sivasspor galibiyetinin ise 2.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Ümraniyespor 7 Maçtır Kazanamıyor

Ümraniyespor’da kümede kalma umutları her geçen hafta azalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Süper Lig’de Alanyaspor deplasmanına konuk olan İstanbul ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Musta Er yönetiminde çıktıkları 2 maçı da kaybeden Ümraniyespor, son 4 maçından ise puan çıkartamadı. Süper Lig’de son sırada yer alan Ümraniyespor, üst üste 7 maçtır kazanamıyor. Bu hafta sonu ise Sivasspor ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Ümraniyespor’da Mert Yılmaz ve Kartal Kayra Yılmaz’ın sakatlıkları devam ediyor.

Sivasspor 2 Maç Sonra Mağlup

Sivasspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Fenerbahçe’yi konuk eden Yiğidolar, karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 10 kişi kalan rakibine karşı puan alamayan Sivasspor, Süper Lig’de 2 maç aradan sonra puan kaybetti. Süper Lig’de düşme hattının 10 puan üzerinde yer alan Sivasspor, bu hafta sonu Ümraniyespor deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Sivasspor’da kaleci Ali Şaşal Vural’ın sakatlığı devam ediyor.

Ümraniyespor – Sivasspor Maç Bilgileri

Ümraniyespor – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ümraniyespor’da Mert Yılmaz ve Kartal Kayra Yılmaz’ın sakatlıkları devam ediyor. Sivasspor’da kaleci Ali Şaşal Vural’ın sakatlığı devam ediyor.

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Berke Özer, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Alexandru Epureanu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Antonio Mrsic, Geraldo, Olarenwaju Kayode, Umut Nayir

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Muammer Yıldırım, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Samu Saiz, Charilaos Charisis, Max Gradel, Mustapha Yatabare

İddaa Tahmini

Ümraniyespor’un kümede kalma umutları azalıyor. Geçen hafta konuk oldukları Alanyaspor deplasmanında da puan alamadılar ve 1-0 kaybettiler. Süper Lig’de son sırada yer alan Ümraniyespor, son 4 maçını da kaybetti. Sivasspor ise iç sahada konuk ettiği Fenerbahçe karşısında puan alamadı. 10 kişi kalan rakibine 3-1 mağlup oldular. Sivasspor favori taraf ama Ümraniyespor’un artık 3 puandan başka düşüncesi yok. Kaybetmeleri halinde küme düşmeleri kesinleşebilir. Her iki takımında gol bulacağı bir karşılaşma bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor 10 kişi kaldığı maçta Ümraniyespor’a direnemedi. Sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar.