İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Manchester United Bahis Tahmini 07.05.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Manchester United deplasmanda, West Ham’ın konuğu olacak. Zorlu mücadeleyi saat 21.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

West Ham Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. West Ham kazanır 3.35, beraberlik 3.75, Manchester United kazanır ise 2.15 olarak açıklanmış.

West Ham’da Moraller Bozuk

West Ham’ın Premier Lig’de mağlubiyet serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Selhurst Park’da Crystal Palace’a konuk olan Londra ekibi, sahadan 4-3’lük mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçı da kaybeden West Ham’da moraller bozuk. Düşme hattı ile aralarında sadece 4 puanlık fark ve ateş hattındalar diyebiliriz. Bu hafta ise iç sahada Manhcester United ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklar. Maç öncesinde West Ham’da Gianluca Scamacca, Vladimir Coufal ve Kurt Zouma’nın sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United Deplasmanda Kaybetti

Manchester United, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. AMEX’de Brighton’a konuk olan Kırmızı Şeytanlar, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Uzatma dakikalarında yediği golle sahadan puansız ayrılan Erik ten Hag’ın ekibi Premier Lig’de 5 maç aradan sonra mağlup oldu. 4. sıradaki yerini koruyan Manchester United, bu hafta sonu ise West Ham deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Manchester United’da Raphael Varane, Donny Van De Beek, Lisandro Martinez ve Alejandro Garnacho’nun sakatlıkları sürüyor.

West Ham – Manchester United Maç Bilgileri

West Ham – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 21.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Gianluca Scamacca, Vladimir Coufal ve Kurt Zouma’nın sakatlıkları devam ediyor. Manchester United’da Raphael Varane, Donny Van De Beek, Lisandro Martinez ve Alejandro Garnacho’nun sakatlıkları sürüyor.

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Nayef Aguerd, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Aaron Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Diogo Dalot, Christian Eriksen, Fred, Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Antony, Anthony Martial

İddaa Tahmini

Manchester United, uzun bir aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Hafta içi AMEX’de konuk oldukları Brighton’a 1-0 kaybettiler. West Ham ise üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçen hafta Etihad’da konuk oldukları Manchester City’e 3-0 kaybettiler. Son 3 maçında da puan alamayan West Ham’ın düşme tehlikesi devam ediyor. İki takımında 3 puana ihtiyacı var. West Ham iç sahada üretken bir takım. Manchester United’da ilk 4 hedefi için kazanmak zorunda. Gollü bir maç izleriz. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United yine mağlup oldu. Brighton yenilgisinin ardından West Ham deplasmanında da 1-0 kaybettiler.