İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Everton İddaa Tahmini 08.05.2023

İngiltere Premier Lig’de alt sıralarda yer alan Everton deplasmanda, Brighton’ın konuğu olacak. Mücadele saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Brighton ve Everton arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Brighton kazanır 1.39, beraberlik 5.35, Everton kazanır ise 8.00 olarak açıklanmış.

Brighton Uzatmalarda Güldü

Brighton, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. AMEX’de Manchester United’ı konuk eden Brighton, uzatma dakikalarında Alexis Mac Allister’ın penaltı golüyle 1-0 kazanan Brighton’da moraller yerinde. Premier Lig’de son 2 maçını da kazanan Roberto De Zerbi’nin öğrencileri, ilk 4 umutlarını da devam ettiriyor. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılma umutlarını artırma adına bugün Everton karşısında kazanmaları çok önemli. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Adam Lallana ve Jeremy Sarmiento’nun sakatlıkları bulunuyor.

Everton 7 Maçtır Kazanamıyor

Everton, Premier Lig’de haftalardır galibiyet alamıyor. Sean Dyche’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta King Power’da konuk olduğu Leicester City ile 2-2 berabere kaldı. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Everton, 2-1 geriye düştüğü maçta Iwobi’nin golüyle 1 puanı aldı. Premier Lig’de üst üste 7 maçtır kazanamayan Everton, düşme hattında yer alıyor. Tam anlamıyla ateş hattında yer alan Everton’ın bu deplasmanda alacağı 1 puanın bile önemi çok büyük. Karşılaşma öncesinde Everton’da Seamus Coleman ve Ben Godfrey’in sakatlıkları sürüyor.

Brighton – Everton Maç Bilgileri

Brighton – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Adam Lallana ve Jeremy Sarmiento’nun sakatlıkları bulunuyor. Everton’da Seamus Coleman ve Ben Godfrey’in sakatlıkları sürüyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Mac Alisster, Solly March, Kaouru Mitoma, Danny Welbeck

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Abdoulaye Doucoure, Amadou Onana, Alex Iwobi, Demarai Gray, Neal Maupay

İddaa Tahmini

Brighton’da moraller yerinde. Wolverhampton’ı 6 golle geçen Brighton, geçen hafta içi ise Manchester United karşısında da tek golle kazanarak 3 puanı kaptı. Uzatma dakikalarında buldukları golle 1-0 kazanan Roberto De Zerbi’nin ekibi Şampiyonlar Ligi umutlarını devam ettirdi. Everton’da ise işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’de üst üste 7 maçtır galibiyet alamıyorlar. Bu hafta Brighton deplasmanında da işleri zor. Brighton, taraftarı önünde rahat bir galibiyet alır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.21

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.39

Maç Sonucu: 1-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton sürpriz yaptı. AMEX’de Brighton’ı 5 golle geçen Sean Dyche’ın ekibi kümede kalma umutlarını devam ettirdi.