İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Leicester City Bahis Tahmini 08.05.2023

İngiltere Premier Lig’de Pazartesi günü 3 maç var. Günün ilk maçında Fulham evinde, Leicester City’i konuk edecek. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Fulham ve Leicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fulham kazanır 2.68, beraberlik 3.65, Leicester City kazanır ise 2.62 olarak açıklanmış.

Fulham’dan Üst Üste Mağlubiyetler

Fulham, Premier Lig’de son haftalarda üst üste mağlubiyetler almaya başladı. Geçtiğimiz hafta içi Anfield’da konuk oldukları Liverpool’a 1-0 mağlup oldular. Son 3 maçını da kaybeden Marco Silva’nın ekibinde Avrupa umutları iyice azaldı. Aleksandar Mitrovic’in cezası sebebiyle aylardır takımda olmayışı, Fulham’ın hücum gücünü ciddi ölçüde azalttı. Bu hafta Craven Cottage’de Leicester City’i konuk edecek Fulham’da Aleksandar Mitrovic kart cezalısı. Layvin Kurzawa ise sakat.

Leicester City’de Kümede Kalma Umutları

Leicester City, Premier Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta King Power’da Everton’ı konuk eden Dean Smith’in ekibi, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan 5 puan çıkartan Leicester City, bu maçlarda mağlubiyet yaşamadı. Düşme hattında yer alan Nottingham Forest ile eşit puana sahip olan Leicester City’nin kalan 4 haftada alacağı her puanın önemi büyük. Bu hafta ise Craven Cottage’de Fulham’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Leicester City’de James Justin ve Ricardo Pereira sakat olan isimler.

Fulham – Leicester City Maç Bilgileri

Fulham – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Aleksandar Mitrovic kart cezalısı. Layvin Kurzawa ise sakat. Leicester City’de James Justin ve Ricardo Pereira sakat olan isimler.

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Boby Reid, Issa Diop, Tim Ream, Antonee Robinson, Harry Wilson, Nathaniel Chalobah, Joao Palhinha, Andreas Pereira, Willian, Carlos Vinicius

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Daniel Iversen, Ricardo Pereira, Wout Faes, Çağlar Söyüncü, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Wilfred Ndidi, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Patson Daka

İddaa Tahminİ

Fulham, Premier Lig’de oynadığı son 2 maçı da kaybett. Önce Manchester City’e 2-1, ardından ise Liverpool’a 1-0 mağlup oldular. Orta sıralarda yer alan Fulham’ın Avrupa umutları da iyice azaldı. Leicester City ise düşme hattında yer alan Nottingham Forest ile aynı puana sahip. Geçen hafta Everton ile iç sahada 2-2 berabere kaldılar. Son haftalarda hücum anlamında da üretken bir Leicester City var. Craven Cottage’de karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 5-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fulham, 3 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi. Craven Cottage’de konuk ettikleri Leicester City’i 5-3 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular.