Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Başakşehir İddaa Tahmini 08.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de haftanın en önemli maçı. Başakşehir deplasmanda, Galatasaray’ın konuğu olacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Galatasaray ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Galatasaray kazanır 1.48, beraberlik 4.91, Başakşehir kazanır ise 7.18 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu karşılaşmanın 2.5 gol üstü olmasına verilen oranın 10.00 olduğunu belirtelim.

Galatasaray Liderliğini Devam Ettiriyor

Galatasaray, Süper Lig’de son 2 haftada tam 5 puan kaybetti. Geçtiğimiz hafta sonu Vodafone Park’da derbide Beşiktaş’a konuk olan Sarı Kırmızılılar, 1-0 öne geçtiği maçtan puansız ayrıldı. Rakibine 3-1 kaybeden Okan Buruk’un ekibi Süper Lig’de liderliğini devam ettiriyor ama en yakın takipçisi Fenerbahçe ile aradaki puan farkı 3’e indi. Şampiyonluk şansı Galatasaray’ın elinde ama son 2 haftada bırakılan 5 puan ve oyun anlamındaki düşüş, Galatasaray’da soru işareti yaratıyor. Bu hafta Başakşehir’i konuk edecek Galatasaray’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Başakşehir Moralli

Başakşehir, Süper Lig’de son 2 maçında 6 puan toplayarak moral buldu. 2 hafta önce Giresunspor deplasmanında 4-2 kazanan Başakşehir, geçtiğimiz hafta ise Hatayspor karşısında hükmen 3-0 galip geldi. Türkiye Kupası yarı finalinde ise hafta içi Ankaragücü’nü konuk eden Emre Belözoğlu’nun ekibi, 90+5’te attığı golle maçı 1-0 kazanarak finale göz kırptı. Bu hafta Süper Lig’de lider Galatasaray’a konuk olacak Başakşehir, sezonun ilk yarısına oynanan maçı 7-0 kaybetmişti. Karşılaşma öncesinde Başakşehir’de Patryk Szysz’in sakatlığı bulunuyor.

Galatasaray – Başakşehir Maç Bilgileri

Galatasaray – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Patryk Szysz’in sakatlığı bulunuyor.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sam Adekugbe, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Mauro Icardi

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Lucas Lima, Lucas Biglia, Mahmut Tekdemir, Daniel Aleksic, Deniz Türüç, Serdar Gürler, Joao Figueiredo

İddaa Tahmini

Galatasaray’da moraller biraz bozuk. Fatih Karagümrük karşısında alınan 3-3’lük beraberliğin ardından geçen hafta sonu Beşiktaş deplasmanında 3-1 kaybeden Galatasaray, son 2 haftada 5 puan bıraktı. Fenerbahçe’nin 3 puan önünde liderliğini sürdüren Galatasaray, bu hafta Başakşehir’i konuk edecek. Başakşehir ise moralli. Hafta içi Türkiye Kupası’nda Ankaragücü’nü 10 kişi kaldıkları maçta 1-0 ile geçtiler. Bu sahada 1 ay önce oynanan maçı da 3-2 kazanmışlardı. Gollü bir karşılaşma bekliyorum. Tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.43

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, tek golle 3 puanı kaptı. Sezonun en önemli galibiyetini alan Sarı Kırmızılılar, Icardi’nin golüyle Başakşehir’i 1-0 mağlup etti ve şampiyonluk umutlarını arttırdı.