İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Southampton Bahis Tahmini 08.05.2023

İngiltere Premier Lig’de son sırada yer alan Southampton deplasmanda, Nottingham Forest’ın konuğu olacak. Zorlu mücadele saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Nottingham Forest ile Southampton takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Nottingham Forest galibiyetine 2.18, beraberlik tercihine 3.60, Southampton galibiyetine ise 3.40 verildiğini görüyoruz.

Nottingham Forest’da Hedef 3 Puan

Nottingham Forest, Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Brentford deplasmanına konuk olan Nottingham Forest, 1-0 öne geçtiği maçtan puan çıkartamadı. Rakibine son 10 dakikada yedikleri gollerle 2-1 kaybettiler. Son 10 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Steve Cooper’ın ekibi bu hafta ise City Ground’da Southampton’ı konuk edecek. Nottingham Forest adına bugün alınacak 3 puan son derece önemli. Sezonun ilk yarısında Southampton’a karşı oynadıkları maçta da 1-0 kazanan taraf olmuşlardı. Karşılaşma öncesinde Nottingham Forest’da Chris Wood, Jonjo Shelvey, Giulian Biancone, Omar Richards ve Danilo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Southampton Galibiyete Hasret

Southampton’da işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu St. James Park’da Newcastle United’a konuk olan Southampton, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de son sırada yer alan Southampton’da kümede kalma umutları da iyice azalmaya başladı. 24 puana sahip olan Southampton, kalan 4 haftada en az 9 puan almak zorunda. Aksi takdirde küme düşecekler. Bu hafta City Ground’da Nottingham Forest’a konuk olacak Southampton’da Mohammed Salisu ve Southampton’da Juan Larios’un sakatlıkları sürüyor.

Nottingham Forest – Southampton Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Chris Wood, Jonjo Shelvey, Giulian Biancone, Omar Richards ve Danilo’nun sakatlıkları devam ediyor. Southampton’da Mohammed Salisu ve Southampton’da Juan Larios’un sakatlıkları sürüyor.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Kyler Navas, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepo, Adam Armstrong, Che Adams

İddaa Tahmini

Nottingham Forest, geçen hafta Brentford deplasmanında 1-0 öne geçtiği maçı 2-1 kaybetti. Son 10 dakikada yedikleri gollerle puan alamadılar. Premier Lig’de düşme hattındalar ve bu hafta son sıradaki Southampton’ı konuk edecekler. Southampton ise üst üste 9 maçtır kazanamıyor. Önümüzdeki sezon Championship’de yer almaları bekleniyor. Geçen hafta Newcastle United deplasmanında 3-1 kaybettiler. Nottingham Forest, sezonun ilk yarısında oynanan maçı 1-0 kazanmıştı. Southampton karşısında yine kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.88

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.18

Maç Sonucu: 4-3

Maç Sonu Editör Yorumu: City Ground’da kazanan Nottingham Forest oldu. Southampton’ı 4-3 mağlup eden Steve Cooper’ın ekibi düşme hattının üzerine çıktı.