UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Milan İnter Bahis Tahmini 10.05.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında İnter deplasmanda, Milan’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 22.00’de EXXEN platformundan izleyebilirsiniz.

Milan ve İnter arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Milan kazanır 3.11, beraberlik 3.25, İnter kazanır ise 2.50 olarak açıklanmış. Karşılıklı gol var oranının ise Bets10 sitesinde 10.00 olduğunu belirtelim.

Milan Sürpriz Peşinde

Milan, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalde Napoli ile karşı karşıya gelmişti. Rakibin ilk maçta 1-0 mağlup eden Milan, rövanş maçında ise 1-1 berabere kaldı ve turu geçen taraf oldu. Napoli’ye karşı sürpriz sonuçlar alan Milan, yarı finalde İnter ile eşleşti. Serie A’da ise geçtiğimiz hafta sonu Lazio engelini 2-0 ile geçen Stefano Pioli’nin öğrencileri ilk 4 umutlarını devam ettirdi. Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında İnter’i konuk edecek olan Milan’da Tommaso Pobega ve Zlatan Ibrahimovic’in sakatlıkları devam ediyor.

İnter Doludizgin

İnter, Şampiyonlar Ligi’nde yoluna doludizgin devam ediyor. Son 16 turunda Porto’yu elemeyi başaran İnter, çeyrek finalde ise Benfica karşısında turu geçen taraf oldu. İllk maçı Da Luz’da 2-0 kazanan İnter, rövanş maçında 3-3 berabere kaldır ve adını yarı finale yazdırdı. Simone İnzaghi’nin ekibi yarı finalde ise Milan ile karşılaşacak. Serie A’da ise son haftalarda üst üste galibiyetler alan İnter’de moraller yerinde. Milan karşısında da ilk maçın favorisi olarak gösterilen İnter’de Robin Gosens ve Milan Skriniar’ın sakatlıkları sürüyor.

Milan – İnter Maç Bilgileri

Milan – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan’da Tommaso Pobega ve Zlatan Ibrahimovic’in sakatlıkları devam ediyor. İnter’de Robin Gosens ve Milan Skriniar’ın sakatlıkları sürüyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Theo Hernandez, Fikayo Tomoro, Pierre Kalulu, Simon Kjaer, Sergino Dest, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Rafael Leao, Ante Rebic, Oliver Giroud

İnter'in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Francesco Acerbi, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Henrik Mkhitaryan, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Milan, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalde Napoli ile karşı karşıya gelmişti. Rakibini 1-0 ve 1-1’lik skorlar ile geçen İnzahgi’nin ekibi adını yarı finale yazdıran taraf oldu. Yarı finalde ise rakip yine İtalyan ama bu kez İnter ile karşılaşacaklar. İnter ise çeyrek finalde Benfica engelini kolay geçti. Serie A’da da son haftalarda üst üste galibiyetler alan İnter, hücumda üretkenlik gösteriyor. Milan ve İnter arasındaki ilk karşılaşmada bol bol olacağını düşünüyorum. Hem Milan’dan hem de İnter’den gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan, ilk maçtan istediği sonucu alamadı. İnter karşısında 2-0 mağlup oldular ve finale çıkma şansını büyük ölçüde azalttılar.