UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Basel İddaa Tahmini 11.05.2023

UEFA Konferans Ligi yarı final heyecanı devam ediyor. Basel deplasmanda, Fiorentina’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 22.00’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Fiorentina ve Basel arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fiorentina kazanır 1.41, beraberlik 4.95, Basel kazanır ise 8.20 olarak açıklanmış.

Fiorentina Turun Favorisi

Fiorentina, İtalya Serie A’da geçtiğimiz hafta sonu mağlubiyet yaşadı. Şampiyonluğunu ilan eden Napoli’ye karşı deplasmanda 1-0 kaybettiler. İtalya Serie A’da uzun bir aradan sonra mağlubiyet yaşayan Vincenzo Italiano’nun öğrencileri bu hafta ise UEFA Konferans Ligi mesaisine çıkacak. Yarı final ilk maçında İsviçre’nin Basel takımı ile karşı karşıya gelecekler. Bir önceki turda yani çeyrek finalde Polonya’nın Lech Poznan takımı ile karşı karşıya gelen Mor Menekşeler, rakibini eleyerek adını yarı finale yazdırmıştı. Basel karşısında da maçın favorisi olarak gösterilen Fiorentina’da savunmadan Nikola Milenkovic’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Nice’i Elemeyi Başardılar

Basel, İsviçre Süper Ligi’nde geçtiğimiz hafta sonu Zürich karşısında puan alamadı. İç sahada konuk ettikleri rakibine 3-0 mağlup oldular. Bu sezon yine büyük bir hayal kırıklığı yaratan Basel, lider Young Boys’un tam 25 puan gerisinde. Son yıllarda büyük bir düşüş yaşayan Basel, taraftarlarını hayal kırıklığına uğratıyor. Bu hafta içi ise UEFA Konferans Ligi’nde Fiorentina’nın konuğu olacaklar. Son 16 turunda temsilcimiz Trabzonspor’u eleyen Basel, çeyrek finalde ise Fransa’nın Nice takımını eleyerek sürpriz yapmıştı. Yarı final ilk maçında Fiorentina’ya konuk olacak Basel’de Andy Palmer ve Riccardo Calafiori’nin sakatlıkları bulunuyor.

Fiorentina – Basel Maç Bilgileri

Fiorentina – Basel Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da savunmadan Nikola Milenkovic’in kart cezalısı olduğunu belirtelim. Basel’de Andy Palmer ve Riccardo Calafiori’nin sakatlıkları bulunuyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Dodo, Lucas Martinez, Igor Julio, Cristiano Biraghi, Giacomo Bonaventura, Sofyan Amrabay, Nicolas Gonzalez, Rolando Mandragora, Jonathan Ikone, Luka Jovic

Basel'in ilk 11’i Belli mi?

Basel’in muhtemel kadrosu: Marwin Hitz, Michael Lang, Kasim Nuhu, And Pelmard, Riccardo Calafiori, Fabian Frei, Andy Diouf, Mohamed Zeki Amadouni, Andi Zeqiri, Hugo Novoa Ramos, Anton Kade

İddaa Tahmini

Fiorentina, Konferans Ligi’nde çeyrek finalde Lech Poznan ile karşı karşıya gelmişti. Polonya ekibini ilk maçta farklı geçen Fiorentia, rövanş maçını kaybetmesine rağmen turu geçen taraf olmuştu. Basel’i ise yakından tanıyoruz. Temsilcimiz Trabzonspor’u son 16 turunda eleyen Basel, çeyrek finalde ise Nice’i 2-2 ve 2-1’lik skorlar ile eleyerek yarı finale adını yazdırdı. Fiorentina turun favorisi ama Basel hücumda çok üretken. İlk maçta da gol bulmalarını bekliyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.69

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Basel sürpriz yaptı. Fiorentina’yı ilk maçta 2-1 mağlup ettiler ve finale çıkma yolunda avantaj yakaladılar.