sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 11.05.2023

11 Mayıs Perşembe akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Avrupa Lig ive Konferans Ligi’nin Yarı Final mücadelelerini, kupon haline getirdik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Roma – Bayer Leverkusen: KGVAR, 1.68 (iddaa) – 10.00 (Bets10); UEFA Avrupa Ligi Yarı Final eşleşmesinin ilk maçında, Roma sahasında Bayer Leverkusen’i konuk edecek. 11 Mayıs Perşembe akşamı saat 22:00’de sahne alacak mücadele, EXXEN platformu tarafından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır galibiyete hasret kalan Roma, gözünü UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna dikti. Jose Mourinho önderliğinde UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin son şampiyonu olarak karşımıza çıkan Roma, Avrupa sahnesinde ise tarihi boyunca 1 şampiyonluk yaşadı. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan, son olarak ise İnter derbisini iç sahada 2-0’lık skorla kaybeden Roma, 7. sıraya kadar geriledi. Üst sıralardan yavaş yavaş kopmaya başlayan ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi’nde ise sırasıyla Salzburg, Real Sociedad ve Feyenoord’u elemeyi başardı. Sadece Real Sociedad eşleşmesinde 2 maçta da mağlup olmayan ev sahibi, Salzburg ve Feyenoord eşleşmelerinde ise 1’er galibiyet, 1’er mağlubiyet alırken, skor avantajıyla tur atlamayı başardı. Bayer Leverkusen’i sahasında ağırlayacak olan Roma, ilk maçtan avantajla çıkmak istiyor. Bayer Leverkusen cephesinde Xabi Alonso etkisi devam ediyor. Teknik adam değişikliğinin ardından UEFA Avrupa Ligi ve Almanya Bundesliga’da yükselişe geçmeyi başaran konuk ekip, iki kulvarda birden iddiasını sürdürüyor. Almanya Bundesliga’da tam 9 hafta sonra mağlup oldular. Geçtiğimiz hafta Köln’e karşı seriyi kaybettiler. UEFA Avrupa Ligi’nde ise 5 maçtır kaybetmeyen bir takım var. Monaco eşleşmesinin ilk maçında alınan mağlubiyetin ardından, önce rövanşı kazandılar, ardından Ferencvaros ve US Gilloise’ye maç kaybetmeden tur atladılar. Yarı final eşleşmesinin ilk maçına Roma deplasmanında çıkacak olan Bayer Leverkusen, etkili hücum performansına güveniyor. Son 5 maçta 12 kez rakip fileleri havalandırdılar. Bayer Leverkusen son haftalardaki form grafiğiyle kolay lokma olmadığını bizlere gösterdi. UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finalistler Roma ve Bayer Leverkusen, bu tura kadar iyi hücum performansları sergiledi. İki takımda şampiyonluk iddiasından vazgeçmeyeceğini bizlere gösterdi. Zorlu eşleşmenin ilk maçında iki takımında skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Juventus – Sevilla: MS 1, 1.58 (iddaa) – 10.00 (Bets10); 11 Mayıs Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi’nde Yarı Final heyecanı yaşanırken, Juventus sahasında Sevilla’yı konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Massimiliano Allegri yönetiminde zorlu bir sezon geçiren Juventus, üst üste alınan darbelerin ardından rotasını UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna çevirdi. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyon Napoli ile yarışmakta zorlanan aynı zamanda sezon içerisinde 15 puanı silinen ve kısa bir süre önce geri verilen ev sahibi, son 4 haftaya 3. sırada giriyor. Son 2 hafta Lecce ve Atalanta karşısında üst üste galibiyetlere imza atan JUVE, İtalya Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne ise veda etmek zorunda kaldı. Yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden ekip, elinde kalan tek şampiyonluk şansına sıkı sıkı tutundu. Son 16 Play Off Turu’ndan itibaren Nantes, Freiburg ve Sporting engellerini geçmeyi başaran Juventus, rakiplerine galibiyet şansı tanımazken, 6 maçta 9 gol atıp sadece 2 gol yedi. Ev sahibi UEFA Avrupa Ligi’nde harika bir performans ortaya koyuyor. Sevilla, UEFA Avrupa Ligi’nde 7. şampiyonluğunu istiyor. 6 kez bu kupada zafere ulaşan Sevilla, Juventus deplasmanına galibiyet arayacak. İlk maçtan avantajı ele almak isteyen konuk ekip, zorlu geçen sezonda teselliyi Avrupa sahnesinde bulurken, teknik adam değişikliğinin ardından harika bir performans grafiği sergiledi. Göreve 7 hafta önce Jose Luis Mendilibar’ı getiren Sevilla, yeni hocasıyla sadece Girona’ya iç sahada kaybetti. Sezon içerisinde küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, geri kalan 6 haftadan ise 5 galibiyet, 1 beraberlik çıkarmayı başarırken, küme düşme hattından uzaklaşmayı başardı. Ligde rahat bir konuma geçen Sevilla, tamamen Avrupa Ligi’ne odaklandı. Şampiyonlar Ligi vedasının ardından Avrupa sahnesinde PSV, Fenerbahçe ve Manchester United’ı mağlup etmeyi başardılar. 3 eşleşmede rakiplerine sadece 1’er maçta üstünlük kuran Sevilla, diğer maçlardan ise 2 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. İtalya Serie A Ligi’nde üst üste galibiyetlerle güven tazeleyen Juventus, UEFA Avrupa Ligi’nde ise bu sezon büyük bir başarı gösterdi. Adım adım finale doğru yürüyen JUVE, Sevilla engeline de takılmayacak ve eşleşmenin ilk maçından galibiyetle çıkmayı başaracaktır.

Fiorentina – Basel: KGVAR, 1.69 (iddaa) – 10.00 (Bets10); EXXEN platformundan 11 Mayıs Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de canlı yayınlanacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi Yarı Final mücadelesinde, Fiorentina ile Basel karşı karşıya gelecek. Fiorentina adına sezon iyi başlamazken, tecrübeli teknik adam kısa sürede takımını harika bir hücum takımı haline getirdi. Vincenzo Italiano yönetiminde sezonun ikinci yarısına damga vuran Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları zorlamaya devam ederken, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise yarı final biletini cebine koydu. Ligde geçtiğimiz hafta şampiyon Napoli’ye deplasmanda kaybeden Fiorentina, son 12 haftada 2. yenilgisini aldı. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Braga, Sivasspor ve Lech Poznan engellerini geçmeyi başaran ev sahibi, özellikle Lech Poznan eşleşmesinin ilk maçında 4-1’lik galibiyetle damga vururken, rövanşta ise 3-0 geriden gelerek skoru 3-2’ye getirdi ve tur biletini cebine koydu. Büyük bir hatanın kıyısından dönen Fiorentina’da, Arthur ve Jovic ikilisi toplamda 13 golle, takımının gol yükünü sırtlandı. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde çıktığı 12 maçtan sadece 5 galibiyet çıkarabilen Basel, kritik galibiyetlerle adını yarı final turna kadar yazdırmayı başardı. Heiko Vogel ve öğrencileri, İsviçre Süper Ligi’nde şampiyonluk yarışından tamamen koparken, Konferans Ligi’nde sürpriz bir şampiyonluk arıyor. Grupları Slovan Bratislava’nın ardından 2. tamamlayan Basel, Trabzonspor eşleşmesinden zaferle çıktı ve yoluna devam etti. Slovan Bratislava’yı gruplarda geçemeyen Basel, Son 16 Turu’nda ise rakibini 2 maçta alınan beraberliklerin ardından, seri penaltılarla geçmeyi başardı. Son olarak Nice eşleşmesinden zaferle çıkmayı başaran konuk ekip, şimdi gözünü Fiorentina’ya dikti. Maç kazanmakta zorlanmasına karşın, kolay kolay maç kaybetmeyen Basel, rakibi gibi bu sezon Konferans Ligi’nde bol gollü maçlara imza attı. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımda fişi ilk maçtan çekmek istiyor. Konferans Ligi’nde sezon boyunca golleriyle dikkat çeken Fiorentina ve Basel, gollerine yarı final turunun ilk maçında devam edecek ve mücadelede skor üretmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.48

Bets10 Bahis Oranı: 1000.0