UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Sevilla İddaa Tahmini 11.05.2023

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında, Juventus ile Sevilla karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 22.00’de EXXEN platformundan izleyebilirsiniz.

Juventus ile Sevilla takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Juventus galibiyetine 1.82, beraberlik tercihine 3.60, Sevilla galibiyetine ise 4.80 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. Juventus galibiyetine 10.00 oran verildiğini belirtelim.

Juventus Favori Taraf

Juventus, İtalya Serie A’da geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Atalanta deplasmanında 2-0 kazanan Massimiliano Allegri’nin ekibi 2. sıraya yükseldi. Lazio’nun puan kaybettiği haftada 3 puan alan Juventus’un Şampiyonlar Ligi umutları da iyice arttı. Bu hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde Sevilla ile karşı karşıya gelecekler. İlk maçın favorisi olarak gösterilen Juventus, çeyrek finalde karşı karşıya geldiği Sporting CP karşısında turu geçerek adını yarı finale yazdırmıştı. Karşılaşma öncesinde Juventus’da Mattia De Sciglio’nun sakatlığı devam ediyor.

Sevilla Çıkışa Geçti

Sevilla’da bildiğimiz gibi 1.5 ay önce takımın başına Jose Luis Mendilibar getirildi. Yeni hocası ile müthiş bir çıkış yakalayan Sevilla, kümede düşme hattından uzaklaşarak orta sıralara kadar çıkmaya başladı. La Liga’da oynadıkları son maçta Espanyol’u 4-3 mağlup etmeyi başarmışlardı. Bu hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde Juventus’un konuğu olacaklar. Çeyrek finalde Manchester United karşısında sürpriz yaparak turu geçen Sevilla, yarı finalde Juventus karşısında da ilk maçtan avantaj elde etme peşinde. Karşılaşma öncesinde Sevilla’da Joan Jordan ve Marcao’nun sakatlıkları devam ediyor.

Juventus – Sevilla Maç Bilgileri

Juventus – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus’da Mattia De Sciglio’nun sakatlığı devam ediyor. Sevilla’da Joan Jordan ve Marcao’nun sakatlıkları devam ediyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Leandro Paredes, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Jesus Navas, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Juventus’da moraller yerinde. Lecce ve Atalanta karşısında üst üste galibiyetler alan Juventus, yoluna devam ediyor. Serie A’da 2. Sıraya yükseldiler ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılacaklarını düşünüyorum. Sevilla ise La Liga’da oynadığı son maçta Espanyol’u 3-2 ile geçmişti. Avrupa Ligi’nde ise çeyrek finalde Manchester United’ı eleyerek sürpriz yaptılar. Juventus ise çeyrek finalde Sporting CP’yi elemeyi başardı. 1-0 ve 1-1’lik skorlar ile turu geçerek yarı finale çıktılar. Juventus maçın favorisi. Sevilla karşısında kazanarak finale göz kırparlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.82

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus, uzatma dakikalarında bulduğu golle tur umutlarını korudu. Sevilla ile 1-1 berabere kaldılar.