UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 11.05.2023

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Bayer Leverkusen deplasmanda, Roma’ya konuk olacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Roma ve Bayer Leverkusen arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Roma kazanır 2.18, beraberlik 3.40, Bayer Leverkusen kazanır ise 3.60 olarak açıklanmış. Bu karşılaşmada karşılıklı gol var olması seçeneğine Bets10 sitesinde 10.00 oran veriliyor.

Roma 4 Maçtır Puan Kaybediyor

Roma, İtalya Serie A’da geçtiğimiz hafta sonu yine puan kaybetti. İç sahada konuk ettikleri İnter’e 2-0 kaybeden Roma’da moraller bozuk. İtalya Serie A’da oynadığı son 4 maçta da galibiyet çıkartamayan Jose Mourinho’nun ekibi 7. sıraya kadar geriledi. Şampiyonlar Ligi umutlarını da azaltan Roma, bu hafta içi UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Bayer Leverkusen ile karşı karşıya gelecek. Çeyrek finalde Hollanda’nın Feyenoord takımına ilk maçta 1-0 kaybeden Roma, rövanş maçında ise rakibini uzatmalarda 4-1 mağlup ederek yarı finale yükselmişti. Bayer Leverkusen maçı öncesinde Roma’da Rick Karsdorp ve Marash Kumbulla sakat olan isimler.

Bayer Leverkusen Evinde Mağlup Oldu

Bayer Leverkusen, geçtiğimiz hafta Bundesliga’da mağlubiyet yaşadı. Bay Arena’da konuk ettikleri Köln karşısında kazanmaları bekleniyordu ama sahadan puansız ayrıldılar. Rakibine 2-1 kaybeden Xabi Alonso’nun ekibi Avrupa yarışında önemli bir kayıp yaşadı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise yoluna devam eden Bayer Leverkusen, yarı final ilk maçında bu hafta Roma’nın konuğu olacak. Alman ekibi çeyrek finalde Belçika’nın Union Saint Gilloise takımı ile karşı karşıya gelmiş ve rakibini elemeyi başarmıştı. Roma karşısında da avantaj arayacak Bayer Leverkusen’de golcü Patrik Schick’in sakatlığı sürüyor.

Roma – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Roma – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da Rick Karsdorp ve Marash Kumbulla sakat olan isimler. Bayer Leverkusen’de golcü Patrik Schick’in sakatlığı sürüyor.

Roma'nın ilk 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Diego Llorente, Gianluca Mancini, Leonardo Spinazzola, Bryan Cristante, Georginio Wijnaldum, Nicola Zalewski, Stephan El Shaarawy, Paulo Dybala, Tammy Abraham

Bayer Leverkusen'in ilk 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Piero Hincapie, Jonathan Tah, Mitchel Bakker, Edmond Tapsoba, Robert Andrich, Nadiem Amirri, Amine Adli, Florian Wirtz, Jeremie Frimpong, Moussa Diaby

İddaa Tahmini

Roma’da moraller bozuk. Serie A’da son dönemde ciddi puan kayıpları yaşayan Roma, geçen hafta İnter karşısında 2-0 mağlup oldu. Son 3 maçında da galibiyet alamadılar. Bayer Leverkusen ise Bundesliga’da geçen hafta Köln’e kaybetti. Şubay ayından bu yana ligde ilk kez mağlup oldular. Avrupa Ligi’nde bu hafta Roma’ya konuk olacaklar. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Gollere yönelmekte fayda var. İtalya’da karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma tek golle kazandı. Bayer Leverkusen’i 1-0 mağlup ettiler ve rövanş maçı için avantaj yakaladılar.