İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Getafe İddaa Tahmini 13.05.2023

İspanya La Liga’da kümede kalma savaşı veren Getafe deplasmanda, Real Madrid’in konuğu olacak. Mücadeleyi saat 2200’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Real Madrid ile Getafe takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Real Madrid galibiyetine 1.60, beraberlik tercihine 4.15, Getafe galibiyetine ise 5.80 verildiğini görüyoruz.

Real Madrid Galibiyet Peşinde

Real Madrid, La Liga’da oynadığı son maçta Anoeta’da Real Sociedad’ın konuğu olmuştu. Anoeta’da rakibine 2-0 kaybettiler ve şok bir yenilgi aldılar. Bu mağlubiyetin ardından 3. sıraya gerilediklerini belirtelim. Kral Kupası finalinde ise Osasuna’yı 2-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Ancelotti’nin ekibi biraz olsun moral buldu. Şampiyonlar Ligi’nde ise yarı finalde konuk ettikleri Manchester City ile 1-1 berabere kalan Real Madrid, finale çıkma umutlarını korudu. Bu hafta sonu ise La Liga’da Getafe ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Real Madrid’de Daniel Carvajal kart cezalısı. Ferland Mendy ise sakat.

Getafe’de Önemli Eksikler Var

Getafe, La Liga’da kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. 2 hafta önce Alfonso Perez’de Celta Vigo’yu konuk eden Getafe, Enes Ünal’ın penaltı golüyle 1-0 kazamış ve altın değerinde bir 3 puan elde etmişti. La Liga’da Jose Bordalas yönetiminde ilk kez 3 puan sevinci yaşayan Getafe’de moraller biraz yükseldi. Bu hafta sonu ise Santiago Bernabeu’da Real Madrid’in konuğu olacaklar. Maç öncesinde Getafe’de golcü Enes Ünal ve savunmadan Damian Suarez’in kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Real Madrid – Getafe Maç Bilgileri

Real Madrid – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Daniel Carvajal kart cezalısı. Ferland Mendy ise sakat. Getafe’de golcü Enes Ünal ve savunmadan Damian Suarez’in kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, David Alaba, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Rodrygo, Vinicius Junior, Karim Benzema

Getafe'nin ilk 11'i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Munir El Haddadi

İddaa Tahmini

Getafe, La Liga’da kümede kalma savaşı veriyor. 2 hafta önce Alfonso Perez’de konuk ettikleri Celta Vigo’yu 0 mağlup ederek önemli bir 3 puan aldılar. Bordalas yönetiminde de ilk kez 3 puan sevinci yaşadıklarını belirtelim. Real Madrid ise Kral Kupası’nda şampiyonluğa ulaştı. Osasuna’yı finalde 2-1 mağlup ederek şampiyon oldular. Hafta içi de Manchester City ile Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşan Ancelotti’nin ekibi sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı ve tur umutlarını İngiltere’ye taşıdı. Real Madrid, maçın favorisi. Düşme hattındaki Getafe karşısında kazanarak haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid rotasyona gittiği maçta 3 puan almayı başardı. Asensio’nun golüyle 1-0 kazandılar.