İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Girona Bahis Tahmini 13.05.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Girona deplasmanda, Real Sociedad karşısında sürpriz arayaak. Mücadeleyi saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Real Sociedad ile Girona takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Real Sociedad galibiyetine 1.68, beraberlik tercihine 3.95, Girona galibiyetine ise 5.35 verildiğini görüyoruz. 

Real Sociedad’da Hedef Şampiyonlar Ligi

Real Sociedad, La Liga’da son haftaların formda takımlarından biri diyebiliriz. 2 hafta önce Anoeta’da konuk ettikleri Real Madrid’i 2-0 mağlup etmeyi başaran Real Sociedad, ilk 4 umutlarını devam ettirdi. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılma adına önemli bir avantaja sahipler. Son 4 maçta 10 puan toplayan Imanol’un ekibinde moraller yerinde. En yakın takipçisi Villarreal’in ise 7 puan önünde yer alıyorlar. Bu hafta sonu Anoeta’da konuk edecekleri Girona karşısında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Real Sociedad’da Umar Sadıq ve Martin Merquelanz’ın sakatlıkları devam ediyor.

Girona’dan Üst Üste Galibiyetler

Girona, La Liga’da son dönemde üst üste galibiyetler alarak dikkat çekti. 2 hafta önce Montilivi’de Mallorca’yı konuk eden Michel’in ekibi, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. La Liga’da galibiyet serisini 3 maça çıkartan Girona’da moraller yerinde. Özellikle son haftalarda Castellanos’un attığı gollerle dikkat çektiğini de belirtelim. Son 3 maçta 9 puan toplayan Girona, bu hafta Anoeta’da Real Sociedad karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Girona’da Yangel Herrera, Keidi Bare Toni Villa ve Borja Garcia’nın sakatlıkları devam ediyor.

Real Sociedad – Girona Maç Bilgileri

Real Sociedad – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Umar Sadıq ve Martin Merquelanz’ın sakatlıkları devam ediyor. Girona’da Yangel Herrera, Keidi Bare Toni Villa ve Borja Garcia’nın sakatlıkları devam ediyor.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, David Silva, Mikel Merino, Mikel Oyarzabal, Alexander Sörloth

Girona'nın ilk 11’i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Christian Stuani

İddaa Tahmini

Real Sociedad, La Liga’da son dönemde çıkışa geçmeyi başardı. 2 hafta önce Anoeta’da konuk ettikleri Real Madrid’i 2-0 ile geçerek dikkat çektiler. Imanol’un ekibi, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılma adına oldukça iddialı. Girona ise La Liga’da üst üste galibiyetler almaya başladı. 2 hafta önce Montilivi’de konuk ettikleri Mallorca’yı 2-1 mağlup ettiler. Son 3 maçını kazanarak geçen Girona’da moraller yerinde. Anoeta’da gollü bir karşılaşma bekliyorum. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.74

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad 2-0 öne geçtiği maçtan 3 puan çıkartamadı. Anoeta’da Girona ile 2-2 berabere kaldılar.