Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Freiburg İddaa Tahmini 13.05.2023

İddaa fikstüründe 13 Mayıs Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Union Berlin ile Freiburg kozlarını paylaşacak. Saat 16:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Union Berlin galibiyetine 2.16, beraberliğe 3.23, Freiburg galibiyetine ise 3.72 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.93, beraberliğe 2.79, konuk ekibe ise 3.06 oran veriyor.

Union Berlin Yerini Korumak İstiyor

Almanya Bundesliga’da son 3 haftaya girilirken, Union Berlin’in şampiyonluk hayalleri sona erdi. Son 2 haftada önüne gelen fırsatları değerlendirmeyi başaramayan Urs Fischer’in öğrencileri, Bayer Leverkusen ile iç sahada golsüz berabere kalırken, konuk olduğu Augsburg deplasmanından ise 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Bitime 3 hafta kala lider ile arasındaki puan farkı 9’a kadar yükseldi. Son 180 dakikada skor üretmeyi başaramayan 4. sıraya kadar gerileyen Union Berlin, yeniden Şampiyonlar Ligi potasına girmek istiyor. Bu hafta iç sahada aynı puana sahip oldukları Freiburg’u konuk edecekler. Union Berlin son haftalardaki düşüşe rağmen, sezon genelinde harika bir performans grafiği ortaya koydu ve ilk 31 haftanın en sürpriz performanslarından birini sergiledi.

Freiburg’da Seri Sona Erdi

Almanya Bundesliga’nın 31. haftasında Freiburg’un 3 haftalık galibiyet serisi sona ererken, Leipzig karşısında alınan 1-0’lık mağlubiyetle birlikte, konuk ekibin şampiyonluk hayalleri de sona erdi. En yakın rakibi karşısında mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Freiburg, 56 puanda kalarak 5. sıraya kadar geriledi. Christian Streich ve öğrencileri, sezon boyunca iyi bir performans grafiği ortaya koymayı başarsa da, şampiyonluk yarışının sonunu getiremedi. Son 3 hafta UEFA Şampiyonlar Ligi için mücadele edecek olan Freiburg, bu hafta en yakın rakibi Union Berlin’e deplasmanda konuk olacak. Yeniden galibiyetlerine dönmek isteyen Freiburg, sezonun ilk yarısında rakibini 4-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Konuk ekip deplasmanda 5 maçtır kaybetmiyor.

Union Berlin – Freiburg Maç Bilgileri

Union Berlin – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin’de önemli bir eksik bulunmuyor. Freiburg takımında ise Daniel-Kofi Kyereh’in sakatlığı devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Danilho Doekhi, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Paul Seguin, Janik Haberer, Rani Khedira, Andras Schafer, Sheraldo Becker.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Kiliann Sildillia, Maximilian Eggestein, Kevin Schade, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

İddaa Tahmini

Dev maçta taraf bahsi oldukça güç. Kazanan bitime 2 hafta kala Şampiyonlar Ligi için büyük avantaj sağlayacak. Aynı puana sahip olan Union Berlin ve Freiburg’un karşı karşıya geleceği mücadelenin, ilk yarısında tarafların birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.74

Rexbet Oranı: İY 0, Oran 2.00

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 6 gollü mücadelenin ilk yarısına Union Berlin damga vurdu. Ev sahibi devre arasına 3-0’lık üstünlükle girdi. İkinci yarıda ise üstünlüğünü korumayı başaran Union Berlin, kazanarak puan tablosundaki yerini korudu.