İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Athletic Bilbao İddaa Tahmini 13.05.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Athletic Bilbao deplasmanda, Villarreal’in konuğu olacak. Mücadelenin saat 19.30’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Villarreal ve Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Villarreal kazanır 2.15, beraberlik 3.55, Athletic Bilbao kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış.

Villarreal’de ilk 4 Umutları

Villarreal, La Liga’da 5. sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi umutlarını devam ettiriyorlar ama 4. sıradaki Real Sociedad ile aralarında 7 puanlık fark var. Üstelik La Liga’nın bitimine de 5 hafta kaldı. 2 hafta önce Mestalla’da Valencia’nın konuğu olan Villarreal, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Son 3 maçta 7 puan toplayan Quique Setien’in ekibinde moraller yerinde. Bu hafta La Ceramica’da konuk edecekleri Athletic Bilbao karşısında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Villarreal’de Francis Coquelin ve Jose Luis Morales’in sakatlıkları devam ediyor.

Atletic Bilbao’da Moraller Bozuk

Athletic Bilbao’da moraller bozuk. 2 hafta önce San Mames Barria’da Real Betis’i konuk eden Athletic Bilbao, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Bask ekibinin Avrupa umutları da zora girmeye başladı. Son 3 maçta sadece 1 puan alabilen Ernesto Valder’nin ekibi La Liga’da 47 puan ile 8. sırada yer alıyor. 6. sıradaki Real Betis ile aralarında 5 puanlık fark var. Bu hafta ise La Ceramica’da Villarreal’in konuğu olacaklar. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Dani Vivian kart cezalısı. Jon Morcillo ise sakat.

Villarreal – Atletic Bilbao Maç Bilgileri

Villarreal – Atletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 17.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Francis Coquelin ve Jose Luis Morales’in sakatlıkları devam ediyor. Athletic Bilbao’da Dani Vivian kart cezalısı. Jon Morcillo ise sakat.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Kiko Femenia, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Manuel Trigueros, Boulaye Dia, Samuel Chukwueze, Gerard Moreno

Atletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Mikel Vesga, Raul Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Villarreal, La Liga’da oynadığı son maçta Valencia deplasmanında 1-1 berabere kalmıştı. Quique Setien’in ekibi son 3 maçında 7 puan topladı ve ilk 4 umutlarını sürdürdü. Athletic Bilbao’nun ise düşüşü devam ediyor. San Mames Barria’da konuk ettiği Real Betis’e 1-0 kaybeden Bask ekibinde Avrupa umutları da zora girmeye başladı. La Liga’da oynadıkları son 3 maçta da galibiyet alamayan Ernesto Valverde’nin ekibini bu hafta yine zor bir 90 dakika bekliyor. Villarreal maçın favorisi. La Ceramia’da taraftarı önünde 3 puan almalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.91

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal farklı kazandı. Athletic Bilbao’yu 5 golle geçtiler.