Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Werder Bremen İddaa Tahmini 14.05.2023

Almanya Bundesliga‘da son 3 haftaya girilirken, Leipzig evinde Werder Bremen‘i konuk edecek. 14 Mayıs Pazar akşamı fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saati ile 18:30’da başlarken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Leipzig galibiyetine 1.26, beraberliğe 6.30, Werder Bremen galibiyetine ise 11.17 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.10, beraberliğe 5.58, konuk ekibe ise 8.81 oran veriyor.

Leipzig Yerini Koruyor

Leipzig, Almanya Bundesliga’da üst üste galibiyetler aldı. Son 2 haftada yeniden yükselişe geçmeyi başaran ev sahibi, Hoffenheim ve Freiburg karşısında kalesini gole kapatırken, 1-0’lık galibiyetlere imza attı. Kempl ve Nkunku ikilisi golleriyle son 2 haftada 6 puanı getirirken, Leipzig özellikle savunmadaki başarısıyla dikkat çekti. Son 3 haftaya girilirken, lider ile arasında 8 puan fark bulunan ev sahibi, 3. sırada yer alıyor. Şampiyonluk şansı mucizelere kalan Leipzig, ligdeki konumunu son 3 haftada korumak istiyor. İç sahada Werder Bremen’i konuk edecek olan Marco Rose ve öğrencileri, sezonun ilk yarısında Werder Bremen engelini deplasmanda 2-1’lik galibiyetle geçti. En yakın rakibinin 1 puan üzerinde yer alan ev sahibi, bir kez daha kazanmak istiyor.

Werder Bremen Son Haftalarda Etkisiz

Werder Bremen cephesinde düşüş devam ediyor. Sezonun ikinci yarısına etkisiz bir başlangıç yapan konuk ekip, son 9 haftalık fikstürün 8’inde puan kaybı yaşadı. Ole Werner ve öğrencileri, ligde kalmayı büyük ölçüde garantilerken, 9 maçtır skor üretmesine rağmen, savunmadaki performansıyla puan kayıplarına engel olamadı. Son 9 maçında karşılıklı gollerin atıldığı Werder Bremen, bitime 3 hafta kala küme düşme hattının 7 puan üzerinde yer alıyor. Son 3 haftada 1 galibiyet  matematiksel olarak ligde kalmalarını sağlayacak. Son 2 haftada Schalke 04 ve Bayern Münih’e karşı 2-1’lik mağlubiyetler yaşayan konuk ekip, puan kayıplarına son vermek istiyor.

Leipzig – Werder Bremen Maç Bilgileri

Leipzig – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig cephesinde Xaver Schlager ve Peter Gulacsi’nin sakatlıkları devam ediyor. Werder Bremen cephesinde ise Niclas Füllkrug’un sakatlığı bulunuyor.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Marcel Halstenberg, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Konrad Laimer, Amadou Haidara, David Raum, Timo Werner, Andre Silva.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Lee Buchanan, Milos Veljkovic, Jens Stage, Romano Schmid, Maximilian Philipp, Amos Pieper, Ilia Gruev, Marvin Ducksch, Leonardo Bittencourt.

İddaa Tahmini

Leipzig üst üste galibiyetlerle yükselişe geçti. 3. sıradaki yerini korumak isteyen Leipzig, son 9 haftanın tamamında skor üretse de, 8 maçta puan kaybeden Werder Bremen’i evinde konuk edecek. Mücadelede iki takımında skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Leipzig iç saha avantajını iyi değerlendirdi ve Werder Bremen karşısında haftayı galibiyetle kapattı. Ev sahibi maç boyunca daha etkiliydi ve hak ettiği bir galibiyet aldı. Kazananları tebrik ederiz.