Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 14.05.2023

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 14 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Stuttgart ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek.

intobet, Stuttgart galibiyetine 2.49, beraberliğe 3.56, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 2.78 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.58, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Stuttgart Play Out Hattında

Almanya Bundesliga’da son haftalara kümede kalma mücadelesiyle giren Stuttgart, yeni hocasıyla 4 maçta namağlup bir performans grafiği ortaya koymayı başarsa da, geçtiğimiz hafta seri en yakın rakibi Hertha Berlin karşısında sona erdi ve Sebastian Hoeness yönetiminde ilk mağlubiyetlerini aldılar. Bochum ve Gladbach karşısında kazanan, Dortmund ve Augsburg karşısında ise 1’er puanla yetinene Stuttgart, konuk olduğu Hertha Berlin deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndü. Son 5 haftada çıktıkları bütün maçlarda karşılıklı goller atılırken, kalesini gole kapatmakta zorlanırken, skor üretmekte ise zorlanmadı. Zorlu fikstürü devam eden Stuttgart, bu hafta sahasında Bayer Leverkusen’i konuk edecek.

Bayer Leverkusen Düşüşe Geçti

Bayer Leverkusen önce Almanya Bundesliga ardından UEFA Avrupa Ligi’nde mağlup oldu. Almanya Bundesliga’da son 9 haftaya yenilmezlik serisiyle damga vurmayı başaran Xabi Alonso’nun öğrencileri, Avrupa Ligi yarı finali öncesi evinde Köln’e karşı 2-1’lik skorla mağlup oldu ve yenilmezlik serisini kaybetti. Hafta içinde ise Roma deplasmanına konuk olan Bayer Leverkusen, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Final şansını zora sokan ve önümüzde hafta oynayacağı rövanşı kazanmak zorunda olan konuk ekip, bu hafta ise Stuttgart’a deplasmanda konuk olacak. Eski günlerine geri dönmek isteyen Bayer Leverkusen, Alonso yönetiminde sergilediği performans grafiğiyle, toparlanacak güçte olduğunu bizlere gösterdi.

Stuttgart – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Stuttgart – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart takımında Konstantinos Mavropanos’un sakatlığı bulunuyor. Bayer Leverkusen cephesinde ise Patrik Schick ve Karim Bellarabi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Josha Vagnoman, Waldemar Anton, Chris Führich, Atakan Karazor, Dan-Axel Zagadou, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Fosu-Mensah, Moussa Diaby, Sardar Azmoun, Jeremie Frimpong, Kerem Demirbay, Amine Adli.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, kümede kalmak için galibiyete ihtiyacı olan Stuttgart ile Avrupa sahnesinde yorgun dönen ve üst sıralardaki yerini korumak isteyen Bayer Leverkusen var. İki takımında kritik haftada karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.40

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Serhou Guirassy ve Exequiel Palacios’un karşılıklı gollerini izlediğimiz mücadelede, Stuttgart ve Bayer Leverkusen birbirlerine diş geçiremedi. İki takımda haftayı 1’er puanla kapattı. Kazananları tebrik ederiz.