sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 14.05.2023

Fransa Ligue 1 kapsamında 14 Mayıs Pazar günü oynanacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Marsilya – Angers: H1, 1.37 (iddaa) – 1.55 (intobet) ; Marsilya iç sahada Angers’i konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 35. hafta mücadelesi, 14 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 34. haftasında şampiyonluk yarışında ya tamam ya devam maçlarından birine çıkan Marsilya, konuk olduğu Lens deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndü. En yakın rakibi karşısında mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Igor Tudor’un öğrencileri, 2. sıradaki yerini Lens’e kaptırırken, liderin 8 puan gerisine düştü. Tudor yönetiminde iyi bir sezon geçirmeyi başarsalar da, şampiyonluk yarışında geriye düştüler. 34 haftadan 21 kez galip çıkmayı başaran Marsilya, 62 golle ligin en iyi hücum performanslarından birini sergiledi. Son 4 haftaya girilirken büyük bir hataya imza atan ve ligdeki yerini kaybeden Marsilya, iç sahada konuk edeceği Angers karşısında galibiyetlerine geri dönmek istiyor. Ev sahibi bu hafta karşısında küme düşmesi kesinleşen bir rakip bulacak. Sezonun ilk yarısında Angers engelini 3-0’lık deplasman galibiyetiyle geçmeyi başardılar. Fransa Ligue 1’e bu sezon veda eden ilk takım Angers oldu. Sezon içerisinde 3 kez teknik adam değişikliği yapmasına rağmen lige tutunmayı başaramayan konuk ekip, 34 haftanın uzak ara en zayıf performansını sergiledi. 34 haftadan 3 kez galip çıkarabilen Angers, geri kalan haftalardan ise 5 beraberlik, 26 mağlubiyet aldı. Kalesini tam 74 gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, aynı zamanda ligin en zayıf savunma performansına sahip. Son 4 haftada mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan ve lige veda etmek zorunda kalan Angers, son 4 haftada prestij mücadelesi verecek. Ligde kalma şansı devam ederken dahi maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan konuk ekip, bitime 4 hafta kala güven vermemeye devam ediyor. Bu hafta Marsilya deplasmanından puan çıkarma şansları oldukça düşük. Fransa Ligue 1’de sezonun en iyi performans grafiklerinden birini sergileyen Marsilya, Lens deplasmanında kaybettiği 3 puanı, Angers karşısında telafi edecek ve iç sahada çok rahat bir galibiyet alacaktır.

Monaco – Lille: KGVAR, 1.34 (iddaa) – 1.50 (intobet) ; Fransa Ligue 1’in 35. hafta fikstüründe, iki ezeli rakip Monaco ile Lille karşı karşıya gelecek. 14 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:05’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 5 ekranlarından naklen yayınlanacak. Monaco konuk olduğu Angers deplasmanında puan kayıplarına son verdi. Philippe Clement ve öğrencileri, önce Lens deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönerken, ardından iç sahada Montpellier’e karşı 4-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Üst sıraların iddialı takımı üst üste darbeler alırken, hem savunma hem de hücum hattı bu sezon ilk kez bu kadar etkisiz kaldı. Küme düşmesi kesinleşen Angers karşısında ise hataya yer vermediler ve 34. haftayı 2-1’lik galibiyetle noktaladılar. 64 puanla ligin 4. sırasında yer alan Monaco, son 4 hafta hem yerini korumak için hem de Şampiyonlar Ligi potasında yer alan Marsilya’yı geçmek için mücadele verecek. Marsilya ile arasında 6 puan fark bulunan Monaco, Angers galibiyetiyle birlikte yeniden yükselişe geçmek istiyor. Lille, Fransa Ligue 1’de son 4 haftaya girilirken, 59 puanla 5. sırada yer alıyor. Sezona Paulo Fonseca yönetiminde merhaba diyen ve 34 hafta sonunda teknik adamıyla yoluna devam eden konuk ekip, geçtiğimiz hafta Reims deplasmanında aldığı 1-0’lık mağlubiyete rağmen, üst sıralardaki yerini koruyor. Son 10 haftada kolay maç kaybetmeyen Lille, sadece Reims ve Angers karşısında 1-0’lık mağlubiyetler yaşarken, geri kalan 8 haftadan 5 galibiyet, 3 beraberlik aldı. UEFA Avrupa Ligi için mücadele edecek olan konuk ekip, Monaco ile arasındaki 5 puan farkı son 4 haftada eritmek istiyor. Ezeli rakibi Monaco’ya deplasmanda konuk olacak olan Lille, Reims karşısında kaybedilen 3 puanı, ezeli rakibi karşısında telafi etmek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadele öncesi, iki takımda son haftalarda istikrardan uzak performanslar sergiledi. Yeniden yükselişe geçmek isteyen Monaco ve Lille, bitime 4 hafta kala karşı karşıya gelecek. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Montpellier – Lorient: MS 1, 1.63 (iddaa) – 1.88 (intobet) ; Fransa Ligue 1’in 35. haftası kapsamında 14 Mayıs Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadelede, Montpellier ile Lorient karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT. Fransa Ligue 1’in 34. haftasında Lyon deplasmanına konuk olan Montpellier, gol düellosundan 5-4’lük mağlubiyetle ayrıldı. Michel Der Zakarian ve öğrencileri, devre arasına 1-0 geriden gelerek 2-1’lik üstünlükle girmeyi başarırken, ikinci yarının hemen başında skoru 4-1’e kadara getirdi. Galibiyete çok yaklaşan ve harika bir hücum performansı sergileyen Montpellier, son 30 dakikada ise savunmada  tam anlamıyla kabusu yaşadı ve skoru koruyamayarak, sahadan 5-4’lük mağlubiyetle ayrıldı. 2 haftadır kazanan, Lyon karşısında ise galibiyeti kıyısından dönen Montpellier, bitime 4 hafta kala ligde hedefsiz kaldı. 43 puanla 12. sırada yer alan Montpellier, son 4 haftada prestij mücadelesi verecek. Lorient iç sahada 9 kişiyle kazanmayı başardı. Fransa Ligue 1 sahnesinde 33. haftaya lider PSG’ye karşı deplasmanda aldığı 3-1’lik galibiyetle damga vurmayı başaran Lorient, kazanma alışkanlığını Brest karşısında 2-1’lik galibiyetle sürdürdü. Son 2 haftada iyi hücum performansları sergileyen ve galip gelmeyi başaran Regis Le Bris’in öğrencileri, üst sıra takibini bırakmadı. Bitime 4 hafta kala 51 puanla kendisine 9. sırada yer bulan konuk ekibin, 6. sıradaki Lille ile arasında 8 puan fark bulunuyor. Son 4 hafta kazanarak, rakiplerinin puan kaybetmesini beklemekten başka şansı kalmayan Lorient, bu hafta Montpellier deplasmanına konuk olacak. Fransa Ligue 1’de son 3 haftadan 6 puan çıkarabilen Montpellier, Lyon karşısında geçtiğimiz hafta galibiyeti kaçırdı. Deplasmanda yaptığı büyük hatayı iç sahada telafi etmek isteyen Montpellier, Lorient karşısında kazanmayı başarır.

Toplam İddaa Oranı: 2.99

intobet Bahis Oranı: 4.37