sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 14.05.2023

İddaa fikstüründe 14 Mayıs Pazar günü yer alan 3 müsabakayı, kupon olarak hazırladı. Hafta sonunda Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Stuttgart – Bayer Leverkusen: KGVAR, 1.40 (iddaa) – 1.58 (intobet) ; beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 14 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Stuttgart ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da son haftalara kümede kalma mücadelesiyle giren Stuttgart, yeni hocasıyla 4 maçta namağlup bir performans grafiği ortaya koymayı başarsa da, geçtiğimiz hafta seri en yakın rakibi Hertha Berlin karşısında sona erdi ve Sebastian Hoeness yönetiminde ilk mağlubiyetlerini aldılar. Bochum ve Gladbach karşısında kazanan, Dortmund ve Augsburg karşısında ise 1’er puanla yetinene Stuttgart, konuk olduğu Hertha Berlin deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndü. Son 5 haftada çıktıkları bütün maçlarda karşılıklı goller atılırken, kalesini gole kapatmakta zorlanırken, skor üretmekte ise zorlanmadı. Zorlu fikstürü devam eden Stuttgart, bu hafta sahasında Bayer Leverkusen’i konuk edecek. Bayer Leverkusen önce Almanya Bundesliga ardından UEFA Avrupa Ligi’nde mağlup oldu. Almanya Bundesliga’da son 9 haftaya yenilmezlik serisiyle damga vurmayı başaran Xabi Alonso’nun öğrencileri, Avrupa Ligi yarı finali öncesi evinde Köln’e karşı 2-1’lik skorla mağlup oldu ve yenilmezlik serisini kaybetti. Hafta içinde ise Roma deplasmanına konuk olan Bayer Leverkusen, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Final şansını zora sokan ve önümüzde hafta oynayacağı rövanşı kazanmak zorunda olan konuk ekip, bu hafta ise Stuttgart’a deplasmanda konuk olacak. Eski günlerine geri dönmek isteyen Bayer Leverkusen, Alonso yönetiminde sergilediği performans grafiğiyle, toparlanacak güçte olduğunu bizlere gösterdi. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, kümede kalmak için galibiyete ihtiyacı olan Stuttgart ile Avrupa sahnesinde yorgun dönen ve üst sıralardaki yerini korumak isteyen Bayer Leverkusen var. İki takımında kritik haftada karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Toulouse – Nantes: MS 2, 2.81 (iddaa) – 3.35 (intobet) ; Fransa Ligue 1’de son 4 haftaya 13. olarak giren Toulouse ile düşme hattındaki Nantes, 14 Mayıs Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 16:00. Fransa Kupası’nın sahibi Toulouse, Fransa Ligue 1’de bitime 4 hafta kala rahat konumda yer alıyor. Fransa Kupası’nda büyük bir sürprize imza atan ev sahibi, bu hafta kupa finalinde mağlup ettiği Nantes ile iç sahada karşı karşıya gelecek. Ev sahibi 34 haftalık fikstürü ise 12 galibiyet, 6 beraberlik, 16 mağlubiyetle geride bırakırken, 42 puanla 13. sırada yer aldı. Düşme hattıyla arasında 10 puan fark bulunan Toulouse, bu hafta Nantes’e karşı galibiyet arayacak. Son 2 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen ev sahibi, iç sahada Lens’e karşı 1-0 kaybederken, geçtiğimiz hafta Ajaccio ile golsüz berabere kaldı. Son haftalarda Toulouse maç kazanmakta zorlanıyor. Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesi devam eden Nantes, bitime 4 hafta kala göreve Pierre Aristouy’u getirdi. Antoine Kombouare yönetiminde küme düşme hattının içerisine giren Nantes, son 11 haftanın tamamında puan kaybı yaşadı. Fransa Kupası’nda ise şampiyonluğu finalde Toulouse’a karşı kaybettiler. Geçtiğimiz hafta iç sahada alınan 2-0’lık Straasbourg mağlubiyetiyle birlikte, teknik adam değişikliğine giden konuk ekip, son 4 hafta yeni hocasıyla mücadele edecek. Düşme hattının üzeriyle arasında 2 puan fark bulunan Nantes, yeni hocasıyla toparlanmak istiyor. Fransa Kupası’nda rüştünü ispatlayan konuk ekip, ligde kalmak için etkisini Fransa Ligue 1’e taşımak istiyor. Fransa Ligue 1’de son 4 haftaya girilirken, kümede kalmak için galibiyete ihtiyacı olan Nantes, bu hafta itibariyle teknik adam değişikliğine gitti. Konuk ekip yeni hocasıyla Toulouse deplasmanından galip çıkmayı başaracaktır.

Brest – Auxerre: KGVAR, 1.70 (iddaa) – 1.95 (intobet) ; Fransa Ligue 1’de 35. hafta heyecanı 14 Mayıs Pazar günü devam ederken, kümede kalma savaşı veren Brest ile Auxerre karşı karşıya gelecek. Saat 16:00’de sahne alacak maçı, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Brest, Fransa Ligue 1’de 6 haftadır koruduğu yenilmezlik serisini, Lorient deplasmanında kaybetti. Karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan Eric Serge Roy ve öğrencileri, maç boyunca rakibine karşı pozisyon üretmekte zorlanırken, akan oyunda aradığı golü bulamayan Brest, farkı 1’e indiren golü penaltıyla buldu. İç sahada Toulouse, Nice ve Nantes karşısında üst üste galibiyetlere imza atan ev sahibi, deplasmanda ise son 4 maçtan 3 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Küme düşme hattıyla arasında 3 puan fark bulunan Brest, kümede kalma savaşında iç saha etkisine güveniyor. Bu hafa en yakın rakipleri Auxerre’yi iç sahada konuk edecekler. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Clermont’u sahasında konuk eden Auxerre, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, galibiyet hasretini 3 haftaya çıkardı. Son 3 haftadan 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Auxerre, son 6 haftalık fikstürden ise 3 galibiyet, 2 beraberlikle puanlar topladı. Sadece Marsilya deplasmanında konuk olan konuk ekip, küme düşme tehlikesini yakından hissederken, rakiplerine kolay kolay galibiyet şansı vermedi. Düşme hattıyla arasında 2 puan fark bulunan Christophe Pellissier’in öğrencileri, yeni yükseldiği Fransa Ligue 1’e tutunmak için son haftalarda iyi bir mücadele veriyor. Bu hafta en yakın rakibi Brest’e deplasmanda konuk olacak olan Auxerre, kazanarak rakibini geçmek istiyor. Fransa Ligue 1’de son 4 haftaya küme düşme tehlikesiyle giren Brest ve Auxerre, ligde kalmak için son haftalarda iyi performanslar sergiliyor. Kolay kolay maç kaybetmeyen iki takımda, zorlu 90 dakikada skor üretecektir.

Toplam İddaa Oranı: 6.68

intobet Bahis Oranı: 10.32