Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Konyaspor Bahis Tahmini 16.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteen Alanyaspor evinde, Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Alanyaspor Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Alanyaspor kazanır 2.52, beraberlik 3.73, Konyaspor kazanır ise 2.81 olarak açıklanmış.   

Alanyaspor Orta Sıralarda

Alanyaspor, Süper Lig’de oynadığı son maçta Adana Demirspor deplasmanından puan çıkartamadı. Rakibi karşısında 1-0 öne geçmeyi başardılar ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Karşılaşmadan 4-2’lik mağlubiyet ile ayrılan Alanyaspor, Ömer Erdoğan yönetiminde ilk mağlubiyetini yaşadı. 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Akdeniz ekibi, Süper Lig’de 10. sırada yer alıyor. Bu hafta ise iç sahada Konyaspor ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Alanyaspor’da Zinedine Ferhat’ın sakatlığı devam ediyor.

Konyaspor 3 Puan Peşinde

Konyaspor, Süper Lig’de son dönemde iyi sonuçlar almaya başladı. 2 hafta önce iç sahada Kayserispor’u konuk eden Yeşil Beyazlılar, rakibi ile 2-2 berabere kalmıştı. Kayserispor karşsında 2 kez geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkartan Aleksandar Stanojevic’in ekibinde yenilmezlik serisi devam etti. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta 7 puan toplamayı başardı. Süper Lig’de rahat bir konumda yer alan Konyaspor, bu hafta Alanyaspor’a konuk olacak. Maç öncesinde Konyaspor’da Ahmet Oğuz kart cezalısı. Endri Cekici ve Uche Ikpeazu ise sakat olan isimler.

Alanyaspor – Konyaspor Maç Bilgileri

Alanyaspor – Ümraniyespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Zinedine Ferhat’ın sakatlığı devam ediyor. Konyaspor’da Ahmet Oğuz kart cezalısı. Endri Cekici ve Uche Ikpeazu ise sakat olan isimler.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Runar Runarsson, Fatih Aksoy, Joher Rassoul Jure Balkovec, Zou Feddal, Arnaud Lusamba, Leroy Fer, Efecan Karaca, Ivan Caveliero, Daniel Candeias, Wilson Eduardo

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Domagoj Pavicic, Soner Dikmen, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Muhammet Demir

İddaa Tahmini

Alanyaspor, Süper Lig’de orta sıralarda yer alıyor. 2 hafta önce Adana Demirspor deplasmanına konuk oldular ve mücadeleyi 4-2 kaybettiler. 2 maçlık galibiyet serileri de sona ermiş oldu. Konyaspor ise Süper Lig’de son 3 maçtır kaybetmiyor. Süper Lig’de oynadıkları son maçta Kayserispor ile 2-2 berabere kaldılar. Son 3 maçlık süreçte 7 puan toplayarak çıkışa geçen bir Konyaspor var. Alanya’da bol gollü bir karşılaşma bekliyorum. Hem Alanyaspor hem de Konyaspor skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.40

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor net bir galibiyet aldı. Alanyaspor deplasmanında 3 golle kazanan Konyaspor, haftayı 3 puan ile geçti.