Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Kasımpaşa İddaa Tahmini 16.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de Salı günü 3 maç var. Günün ilk maçında Sivasspor iç sahada, Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Mücadele saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Sivasspor ile Kasımpaşa zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Sivasspor galibiyetinin 1.96, beraberlik tercihinin 3.93, Kasımpaşa galibiyetinin ise 3.93 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Sivasspor Farklı Kaybetti

Sivasspor, Süper Lig’de son haftalarda üst üste mağlubiyetler almaya başladı. İç sahada konuk ettiği Fenerbahçe’ye 3-1 kaybeden Sivasspor, Ümraniyespor deplasmanında ise farklı kaybederek rakibine 4-1 mağlup oldu. Son 2 maçından puan çıkartamayan Rıza Çalımbay’ın ekibinde moraller bozuk. Son 2 maçta kalelerinde tam 7 gol gördüler. Bu hafta ise Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Sivasspor’da Mustapha Yatabare kart cezalısı. Karol Angielski ve Ziya Erdal ise sakat olan isimler.

Kasımpaşa Alt Sıralarda

Kasımpaşa, Süper Lig’de kümede kalma savaşı veriyor. 2 hafta önce Ankaragücü deplasmanına konuk olan Kasımpaşa, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Kemal Özdeş’in göreve gelişinden bu yana Süper Lig’de oynadıkları 5 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler. Üst üste 4 maçtır kazanamayan Kasımpaşa, düşme hattındaki Giresunspor’un 6 puan önünde yer alıyor. Bitime 5 hafta kaldı ve Kasımpaşa’nın hala ateş hattında bulunduğunu belirtelim. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Ali Gholizadeh, Danijel Graovac, Yunus Mallı ve Ertuğrul Taşkıran kadroda yer almıyor.

Sivasspor – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Sivasspor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma A SPOR kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Mustapha Yatabare kart cezalısı. Karol Angielski ve Ziya Erdal ise sakat olan isimler. Kasımpaşa’da Ali Gholizadeh, Danijel Graovac, Yunus Mallı ve Ertuğrul Taşkıran kadroda yer almıyor.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Muammer Yıldırım, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Samu Saiz, Charilaos Charisis, Max Gradel, Jordy Caicedo

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Ryan Donk, Daniel Grovac, Yasin Özcan, Tarkan Serbest, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Mounir Chouiar, Ahmet Engin, Stephane Bahoken

İddaa Tahmini

Sivasspor, Süper Lig’de oynadığı son 2 maçta da puan alamadı. Fenebahçe’ye 3-1 kaybeden Sivasspor, Ümraniyespor deplasmanında ise 4-1 kaybetti. Hala ateş hattından kurtulabilmiş değiller. Kasımpaşa ise düşme tehlikesini net bir şekilde hissediyor. Süper Lig’de oynadıkları son maçta Ankaragücü ile golsüz berabere kaldılar. Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamıyorlar. Sivasspor favori olan taraf. 2 maçlık kötü gidişatı Kasımpaşa karşısında sona erdirerek moral bulurlar ve kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.76

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.96

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor üst üste 3. yenilgini yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa’ya 2-1 kaybettiler.