Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Antalyaspor İddaa Tahmini 17.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de son 4 maçında sadece 1 galibiyet alabilen Antalyaspor deplasmanda, Ankaragücü’nün konuğu olacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Ankaragücü ve Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Ankaragücü kazanır 2.46, beraberlik 3.57, Antalyaspor kazanır ise 2.99 olarak açıklanmış.

Ankaragücü 3 Puan Arayacak 

Ankaragücü, son 2 maçtır puan kaybediyor. Süper Lig’de 2 hafta önce Trabzonspor’un konuğu olan Ankaragücü, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldılar. Tolunay Kaflas’ın ekibinde kümede kalma umutları devam ediyor ama hala tehlike hattından kurtulabilmiş değiller. Bu hafta konuk edecekleri Antalyaspor karşısında kazanmaları halinde ise önemli bir virajı geride bırakmış olacaklar. Maç öncesinde Ankaragücü’nde Hasan Ali Kaldırım sakat. Stelios Kitsou kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Antalyaspor’dan İstikrarsız Sonuçlar 

Antalyaspor, Süper Lig’de son haftalardak kolay kolay galip gelemiyor. Nuri Şahin’in ekibi iç sahada konuk ettiği Beşiktaş karşısında puan almayı başaramadı. Ömer Toprak’ın golüyle öne geçtikleri maçtan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Süper Lig’de son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Antalyaspor’da moraller bozuk. Bu hafta ise Ankaragücü deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Antalyaspor’da Bünyamin Kalcı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Ankaragücü – Antalyaspor Maç Bilgileri

Ankaragücü – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde Hasan Ali Kaldırım sakat. Stelios Kitsou kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Antalyaspor’da Bünyamin Kalcı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Kevin Malcuit, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Helton, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Güray Vural, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Ufuk Akyol, Houssam Ghacha, Admir Mehmedi, Haji Wright

İddaa Tahmini

Ankaragücü, Süper Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşamaya başladı. 2 hafta önce Kasımpaşa ile golsüz berabere kalan Tolunay Kafkas’ın öğrencileri, Trabzonspor deplasmanında ise sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Son 2 maçta 5 puan bıraktılar. Antalyaspor’da ligin formsuz takımlarından biri. Süper Lig’de oynadıkları son maçta Beşiktaş’a 1-0 kaybettiler. Süper Lig’de son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Akdeniz ekibi, düşme hattının 10 puan üzerinde yer alıyor. Ankaragücü hala ateş hattında. Kazanmaları şart. Antalyaspor karşısında kazanarak kümede kalma umutlarını iyice arttırırlar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.06

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.46

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ankaragücü, uzatma dakikalarında 1 puanı kurtardı. Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldılar.