Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Adana Demirspor İddaa Tahmini 17.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Fatih Karagümrük evinde, Adana Demirspor ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Fatih Karagümrük ve Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fatih Karagümrük kazanır 3.09, beraberlik 4.26, Adana Demirspor kazanır ise 2.16 olarak açıklanmış.

Fatih Karagümrük Hükmen Galip

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de 2 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Gaziantep FK karşısında hükmen 3-0 galip gelen Kırmızı Siyahlılar, Süper Lig’de orta sıralarda yer alıyor. Herhangi bir hedefi bulunmayan Fatih Karagümrük’ün Süper Lig’de kalan 5 maçı prestij havasında geçecek. Andrea Pirlo’nun öğrencileri bu hafta Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde Fatih Karagümrük’de Andrea Bertolacci kart cezalısı. Efe Tatlı’nın ise sakatlığı devam ediyor.

Adana Demirspor Seriye Bağladı

Adana Demirspor, Süper Lig’de galibiyet serisin devam ettiriyor. Vincenzo Montella’nın ekibi son oynadığı maçta Alanyaspor engelini 4-2 ile geçmeyi başardı. Geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkartan Adana Demirspor’da moraller yerinde. Süper Lig’de üst süte 5 maçtır kazanan Adana Demirspor, 4. sıradaki yerini de koruyor. Bu hafta içi ise Fatih Karagümrük deplasmanında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Adana Demirspor’da Kevin Soni’nin sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Fatih Karagümrük – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’de Andrea Bertolacci kart cezalısı. Efe Tatlı’nın ise sakatlığı devam ediyor. Adana Demirspor’da Kevin Soni’nin sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Batuhan Şen, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Rayyan Banniya Burak Kapacak, Kristijan Bistrovic, Lawrence, Matteo Ricci, Ebrima Colley, Fabio Borini, Mbaye Diagne

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Semih Güler, Mert Çetin, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Henry Onyekuru

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de oynadığı son maçta Gaziantep FK karşısında hükmen 3-0 galip gelmişti. 2 maç aradan sonra kazanarak moral bulan Fatih Karagümrük, bu hafta Adana Demirspor’u ağırlayacak. Konuk ekip Adana Demirspor ise Süper Lig’de son haftalarda çok formda. İç sahada Alanyaspor karşısında da 4-2 kazanan Vincenzo Montella’nın ekibi bu hafta Fatih Karagümrük karşısında da favori taraf. Son 5 maçını kazanan Adana Demirspor, Fatih Karagümrük karşısında da 3 puan almayı başarır. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.83

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.16

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor haftay 3 puan ile geçti. Fatih Karagümrük deplasmanında 3-2 kaznadılar ve üst üste 6. galibiyetini elde ettiler.