UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Milan Bahis Tahmini 16.05.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında, İnter ile Milan karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan izlenebilecek.

İnter ve Milan arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. İnter kazanır 2.07, beraberlik 3.45, Milan kazanır ise 3.87 olarak açıklanmış. 

İnter Avantajlı Taraf

İnter, ilk maçta aldığı 2-0’lık galibiyet ile büyük bir avantaj elde etti. Edin Dzeko ve Henrik Mkhitaryan’ın golleriyle 2-0 kazanan İnter’de moraller yerinde. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finale kalma adına büyük bir avantaja sahip olan Simone İnzaghi’nin öğrencileri, Serie A’da ise üst üste galibiyetler almaya devam eden İnter, geçtiğimiz hafta sonu Sassuolo’yu konuk etmiş ve rakibini 4-2 mağlup ederek 3 puanın sahibi olmuştu. Romelu Lukaku, attığı gollerle galibietin baş mimarıydı. Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Milan’ı konuk edecek İnter’de Milan Skriniar’ın sakatlığı devam ediyor.

Milan Düşüşünü Sürdürüyor

Milan, ilk maçta aldığı mağlubiyetin ardından final umutlarını zora soktu. Maçın başlarında yedikleri arka arkaya gollerle sahadan 2-0 mağlup ayrılan Stefano Pioli’nin ekibinde moraller bozuk. Özellikle devreye 2-0 geride girdikten sonra reaksiyon göstermeleri bekleniyordu ama Onana’yı zorlayamadılar bile. İtalya Serie A’da da geçen hafta sonu Spezia’ya 2-0 mağlup oldular. Milan’da son dönemde işler yolunda gitmiyor. Finale kalabilmeleri için İnter karşısında 3 farklı kazanmaları gerek. Maç öncesinde Milan’da Ismael Bennacer ve Zlatan Ibrahimovic’in sakatlıkları devam ediyor.

İnter – Milan Maç Bilgileri

İnter – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter’de Milan Skriniar’ın sakatlığı devam ediyor. Milan’da Ismael Bennacer ve Zlatan Ibrahimovic’in sakatlıkları devam ediyor.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Francesco Acerbi, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Henrik Mkhitaryan, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko

Milan'ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Pierre Kalulu, Simon Kjaer, Davide Calabria, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Rafael Leao, Alexis Saelemaekers, Oliver Giroud

İddaa Tahmini

İnter’de moraller yerinde. Yarı final ilk maçında Milan’ı 2-0 mağlup eden Simone İnzaghi’nin ekibi büyük bir avantaj elde etti. Serie A’da ise geçen hafta Sassuolo’yu 4-2 mağlup ederek üst üste 5. Galibiyetini aldılar. Milan’da ise moraller haliyle bozuk. İlk maçta Leao’nun eksikliğini net bir şekilde hissettiler. İnter karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından final umutları iyice azaldı. İnter’den yine galibiyet bekliyorum. Milan’ı rövanş maçında da mağlup ederek Şampiyonlar Ligi’nde finale yükselirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.83

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.07

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk maçı 2-0 kazanan İnter, rövanş maçından da 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve adını finale yazdırdı.