UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Real Madrid İddaa Tahmini 17.05.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında, Manchester City ile Real Madrid kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve EXXEN platformundan yayınlanacak.

Manchester City ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.62, beraberlik 4.46, Real Madrid kazanır ise 5.28 olarak açıklanmış.

Manchester City’den Üst Üste Galibiyetler 

Manchester City, Premier Lig’de üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Goodısin Park’da Everton’a konuk olan Pep Guardiola’nın öğrencileri sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. İlkay Gündoğan önderliğinde önemli bir galibiyet daha alarak liderliğini devam ettirdiler. Şampiyonlar Ligi’nde ise yarı final ilk maçında Bernabeu’da Real Madrid ile karşı karşıya gelen Manchester City, rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı. Kevin De Bruyne’un golüyle final umutlarını koruyamayı başardılar. Etihad’da bu kez Real Madrid’i konuk edecek olan Manchester City’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Real Madrid Sürpriz Arayacak 

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Manchester City ile karşı karşıya gelmişti. Santiago Bernabeu’da Vinicus Junior’ın harika golüyle öne geçen Real Madrid, Kevin De Bruyne’un golüne engel olamadı ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Turu geçmek için Etihad’da kazanmaları şart. İlk maçta gösterdikleri performans ile bunun gerçekleşmesi pek kolay gözükmüyor. La Liga’da ise geçen hafta sonu Getafe’yi 1-0 mağlup etmeyi başaran Carlo Ancelotti’nin ekibi tekrardan 2. sıraya yükseldi. Manchester City maçı öncesinde Real Madrid’de önemli bir eksik yok. 

Manchester City – Real Madrid Maç Bilgileri

Manchester City – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, John Stones, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Erling Haaland

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, David Alaba, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Rodrygo, Vinicius Junior, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Manchester City, Premier Lig’de şampiyonluğa 3 puan uzaklıkta. Geçen hafta Arsenal’ın mağlup olduğu haftayı kazanarak geçtiler ve 3 puanı aldılar. Şampiyonlar Ligi’nde ise yarı final ilk maçında Real Madrid ile 1-1 berabere kalmışlardı. İlk maçta gösterdikleri performans umutlarını korumalarını sağladı. Real Madrid ise La Liga’da geçen hafta sonu Getafe’yi tek golle geçti. La Liga’da tekrardan 2. Sıraya yükseldiler. Şampiyonlar Ligi’nde şimdilik tek hedefi finale kalmak olan Real Madrid’i Etihad’da zor bir maç bekliyor ama sonuna kadar mücadele edeceklerdir. Kötü oynasa bile çok rahat gol bulan bir Real Madrid var. Bu sebeple tercihimi gollerden yana kullanacağım. Her iki takımında gol bulacağı ve en az 3 gol izleyeceğimiz bir karşılaşma olur.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.64

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City baştan sona üstün oynadığı maçta rahat bir galibiyet aldı. Real Madrid’i 4 golle geçtiler ve finalde İnter’in rakibi oldular.