UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Real Madrid Maç Tahmini 17.05.2023

17 Mayıs Çarşamba akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finalin adı belirleniyor. Rövanş maçında Manchester City evinde Real Madrid‘i ağırlayacak. Beraberlikle sona eren ilk maçın rövanşı, Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Mücadeleye Ethiad Stadı ev sahipliği yapıyor.

Bets10, Manchester City galibiyetine 1.64, beraberliğe 4.32, Real Madrid galibiyetine ise 5.28 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.60, 2.5 Alt 2.41 oran kazandırıyor. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarında ise Karşılıklı Gol Var ve 2.5 ÜST seçeneğini değerlendirerek 10.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Manchester City’de Mağlubiyete Yer Yok

İngiliz devi Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde İstanbul finaline adım adım ilerlerken, mağlubiyete yer vermedi. Pep Guardiola ve öğrencileri, devler sahnesinde 11 maçtır namağlup bir performans sergilerken, 6 galibiyet, 5 beraberlik aldı. Yarı final eşleşmesinin ilk maçında Santiago Bernabeu deplasmanına konuk olan Manchester City, 1-0 geriye düştüğü zorlu deplasmanda Kevin De Bruyne’nün şık golüyle beraberliği yakaladı. Maç boyunca oyunun hakimiyetini elinde tutmayı başaran ve rövanş için sergilediği futbolla umut veren İngiliz devi, hem skor olarak hem de oyun olarak Şampiyonlar Ligi tarihinin en  başarılı takımı Real Madrid karşısında tura ortak olduğunu bizlere gösterdi. İngiltere Premier Lig’de ise 12 haftadır aldığı üst üste galibiyetlerle şampiyonluğa yürüyen ev sahibi, bitime 3 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkını 4’e kadar çıkardı. Taraftarı önünde galibiyet arayacak olan City, Erling Haaland ve İlkay Gündoğan ikilisinin son haftalardaki harika performanslarıyla, rakip savunmaları tedirgin etmeye devam ediyor.

Real Madrid Beraberlikten Kurtulamadı

UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinin en fazla kazanan takımı Real Madrid, son şampiyon olarak bu sezon boy gösterirken, 10 maçtan aldığı 8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle yarı final biletini cebine koydu. İç sahada Manchester City’i konuk eden Carlo Ancelotti ve öğrencileri, Vinicius Junior’un attığı enfes golle devre arasına 1-0 önde girmeyi başarsa da, ikinci yarıda skoru koruyamadı. İlk maç 1-1’lik beraberlikle sona ererken, iki takımında İstanbul bileti için kazanmaktan başka şansı kalmadı. Sezon boyunca iyi savunma performansıyla dikkat çeken Real Madrid, eşleşmenin ilk maçında topu rakibine verirken, Manchester City savunmasının açık vermesini bekledi. Oyun hakimiyetini ele alamasalar da, Real Madrid’in ilk yarıdan istediğini aldığını söyleyebiliriz. Tur şansı hala doludizgin devam eden Real Madrid, geçen sezon yarı finalde elemeyi başardığı Manchester City karşısında bir kez daha final bileti arayacak.

Manchester City – Real Madrid Maç Bilgileri

Manchester City – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, John Stones, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Erling Haaland.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, David Alaba, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Rodrygo, Vinicius Junior, Karim Benzema.

İddaa Tahmini

Erken final niteliği taşıyan yarı final eşleşmesinin ilk maçından kazanan çıkmadı. Manchester City ve Real Madrid karşılıklı gollerle beraberliğe razı geldi. İki takımda ilk maçtaki oyun planıyla bizlere gerçekten şampiyonluğun en güçlü iki adayı olduğunu gösterdi. Dev eşleşmenin rövanşında tarafların tekrar karşılıklı goller bulacağını ve 90 dakika sonunda maçta 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.63

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City evinde final biletini cebine koymayı başarırken, Real Madrid’e karşı sergilediği futbolla, şampiyonluğun en gülü adayı olduğunu bizlere gösterdi. İngiliz devi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde final mücadelesi verecek.