UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Basel Fiorentina İddaa Tahmini 18.05.2023

18 Mayıs Perşembe akşamı UEFA Avrupa Konferans Ligi‘nde finalistler belli oluyor. Rövanş maçında Basel evinde Fiorentina‘yı konuk edecek. Mücadele Türkiye saati ile 22:00’de sahne alırken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Saint Jakob-Park Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Basel galibiyetine 4.50, beraberliğe 4.20, Fiorentina galibiyetine ise 1.75 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında ise Basel – Fiorentina mücadelesinde Fiorentina kazanır seçeneğiyle 10.00 oran kazanabilirsiniz.

Basel’den Harika Geri Dönüş

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin yarı finalistleri arasında zayıf halka olarak görülen Basel, zorlu Fiorentina deplasmanından sürpriz bir galibiyetle dönmeyi başardı. İtalya deplasmanına devre arasına 1-0 geride giren Heiko Vogel’in öğrencileri, ikinci yarıda oyunun hakimiyetini tamamen ele almayı başardı ve sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Rüştünü ispatlamayı başaran ve şampiyonluk yarışında ben de varım demeyi başaran Basel, İsviçre Süper Ligi’nde şampiyonluk umutlarını kaybetmesiyle birlikte tamamen Konferans Ligi’ne odaklanırken, gruplardan itibaren etkisini sürdürmeye devam ediyor. Ev sahibine ilk maçta galibiyeti getiren goller Andy Diouf ve Mohamed Zeki Amdouni’den geldi. Son dakika golüyle kazanan Basel cephesinde moraller yerinde. Ev sahibinde final için iç sahada beraberlik yeterli olacak.

Fiorentina Galibiyet Peşinde

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Son 16 Turu’ndan itibaren sergilediği hücum futboluyla şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan Fiorentina, yarı finalist olarak çıktığı Basel karşısında üstünlüğünü korumayı başaramadı ve sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Vincenzo Italiano ve öğrencileri, devre arasına Arthur’un golüyle 1-0 önde girmeyi başarırken, ikinci yarı konuk ekip adına adeta kabusa dönüştü. Yediği son dakika golüyle avantajı tamamen rakibine kaptıran Fiorentina, İsviçre deplasmanında kazanmak zorunda. Hafta sonu İtalya Serie A Ligi’dne aldığı 2-0’lık Udinese galibiyetiyle güven tazelemeyi başaran konuk ekip, ilk maçtaki hatalarını telafi etmek istiyor.

Basel – Fiorentina Maç Bilgileri

Basel – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Saint Jakob-Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Basel’de bu hafta Arnau Comas’ın sakatlığı bulunuyor. Fiorentina cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor.

Basel'in ilk 11’i Belli mi?

Basel’in muhtemel kadrosu: Marwin Hitz, Michael Lang, Kasim Nuhu, Lopez Galache, Riccardo Calafiori, Fabian Frei, Andy Diouf, Mohamed Zeki Amadouni, Andi Zeqiri, Hugo Novoa Ramos, Anton Kade.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Dodo, Lucas Martinez, Igor Julio, Cristiano Biraghi, Christian Kouame, Arthur, Nicolas Gonzalez, Rolando Mandragora, Jonathan Ikone, Arthur Cabral.

İddaa Tahmini

Yarı finalist olarak iç sahada mağlubiyetten kurtulamayan Fiorentina, 1-0 öne geçtiği mücadeleden yediği son dakika golüyle 2-1 mağlup ayrıldı. Final bileti için kazanmaktan başka şansı kalmayan Fiorentina, Basel deplasmanından galibiyetle çıkmayı başarır. Konuk ekip ilk maçı kaybetmesine rağmen, Konferans Ligi’nde bu sezon rakibinden çok daha iyi bir performans sergiledi.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.57

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk maçı yediği son dakika golüyle kaybeden Fiorentina, rövanşta normal süreyi 2-1’lik üstünlükle tamamlarken, bu kez uzatmaların son dakikasında rakibine ağır bir darbe vurdu farkı 3’e çıkararak, final biletini cebine koydu.