UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Roma İddaa Tahmini 18.05.2023

UEFA Avrupa Ligi yarı final heyecanı devam ediyor. Roma deplasmanda, Bayer Leverkusen’e konuk olacak. Mücadeleyi saat 22.00’de EXXEN platformundan izleyebilirsiniz.

Bayer Leverkusen ve Roma arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Bayer Leverkusen kazanır 2.08, beraberlik 3.45, Roma kazanır ise 3.90 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde mücadelenin karşılıklı gol var olması oranının 10.00 olduğunu belirtelim.

Bayer Leverkusen Kazanmak İstiyor 

Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Stuttgart deplasmanına konuk olan Xabi Alonso’nun öğrencileri sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Almanya Bundesliga’da son 3 maçtan da galibiyet çıkartamadılar. UEFA Avrupa Ligi’nde ise geçen hafta içi Roma deplasmanına konuk olan Bayer Leverkusen, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Roma karşısında özellikle ilk yarıda iyi bir performans göstermelerine rağmen golü bulamadılar. Alman ekibinin turu geçmesi için 2 farklı kazanması şart. Tek farklı galibiyette ise maç uzatmalara gidecek. Karşılaşma öncesinde Bayer Leverkusen’de Patrick Schick, Odilon Kossounou ve Karim Bellarabi’nin sakatlıkları sürüyor. 

Roma Tek Golle Kazandı 

Roma, İtalya Serie A’da son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşamaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Bologna deplasmanına konuk olan Jose Mourinho’nun öğrencileri, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Serie A’da galibiyet hasreti 5 maça çıkan Roma’da ilk 4 umutları da azalmaya başladı. UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final ilk maçında Bayer Leverkusen ile karşı karşıya gelen Jose Mourinho’nun ekibi, Edoardo Bove’nin attığı tek golle maçı 1-0 kazanmış ve önemli bir avantaj elde etmişti. Bu kez Bay Arena’da Bayer Leverkusen karşısında avantajını koruyarak finale çıkmak istiyorlar. Maç öncesinde Roma’da Marash Kumbulla ve Rick Karsdorp’un sakatlıkları devam ediyor.  

Bayer Leverkusen – Roma Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen’de Patrick Schick, Odilon Kossounou ve Karim Bellarabi’nin sakatlıkları sürüyor. Roma’da Marash Kumbulla ve Rick Karsdorp’un sakatlıkları devam ediyor.  

Bayer Leverkusen'in ilk 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Piero Hincapie, Jonathan Tah, Mitchel Bakker, Edmond Tapsoba, Robert Andrich, Nadiem Amirri, Amine Adli, Florian Wirtz, Jeremie Frimpong, Moussa Diaby

Roma'nın ilk 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Diego Llorente, Gianluca Mancini, Leonardo Spinazzola, Bryan Cristante, Georginio Wijnaldum, Nicola Zalewski, Stephan El Shaarawy, Paulo Dybala, Tammy Abraham

İddaa Tahmini

Bayer Leverkusen, ilk maçtan mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Roma deplasmanında 1-0 kaybettiler ve tur şansları zora girdi. Hala şansları var ama finale çıkmaları için en az 2 farklı kazanmaları gerekiyor. Roma ise ilk maçtan 1-0’lık galibiyet ile ayrılarak avantajı eline geçirdi. Finale çıkma yolunda önemli bir avantaj yakaladılar. Serie A’da da ilk 4 umutlarını devam ettiriyorlar. ilk maça nazaran bu kez gollü bir mücadele olmasını bekliyorum. Hem Bayer Leverkusen hem de Roma skor üretmeyi başarır. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma istediğini aldı. Bay Arena’da konuk oldukları Bayer Leverkusen ile golsüz berabere kaldılar ve finalde Sevilla’nın rakibi oldular.