Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Trabzonspor İddaa Tahmini 18.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de haftanın kapanış maçı. Trabzonspor deplasmanda, Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

FenerbahçeTrabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Fenerbahçe kazanır 1.64, beraberlik 4.43, Trabzonspor kazanır ise 5.36 olarak açıklanmış. Derbide karşılıklı gol var ve 2.5 gol üstünün oranı, Bets10 sitesinde 10.00 olarak belirlenmiş.

Fenerbahçe 2 Puan Bıraktı 

Fenerbahçe, Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını sürdürüyor ama bunun zor bir ihtimal olduğunu belirtelim. 2 hafta önce düşme hattındaki Giresunspor’a konuk olan Jorge Jesus’un ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Öne geçtikten sonra Giresunspor kalesinde pek fazla etkili olamadılar. Şampiyonluk yolunda kritik bir 2 puan kaybeden Fenerbahçe’de moraller bozuk. Lider Galatasaray’ın 5 puan gerisine düştüler ve şampiyonluk şansları zora girdi. Sarı Lacivertliler bu hafta ise Kadıköy’de Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşma golsüz beraberlik ile sonuçlanmıştı. Mücadele öncesinde Fenerbahçe’de Lincoln, Bright Osayi Samuel ve Altay Bayındır’ın sakatlıkları var. İrfan Can Kahveci ise sakat. 

Trabzonspor Sürpriz Peşinde 

Trabzonspor, Süper Lig’de oynadığı son maçta 3 puan alarak moral buldu. İç sahada Ankaragücü’nü konuk eden Bordo Mavililer, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılarak nefes aldı. Süper Lig’de 5 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Trabzonspor, yeni hocası Nenad Bjelica yönetiminde de ilk kez galibiyet sevinci yaşadı. Süper Lig’de bu hafta ise Kadıköy’de Fenerbahçe’nin konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Stefano Denswil ve Dorukhan Toköz sakat. Anastasios Bakesetas’ın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Fenerbahçe – Trabzonspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Lincoln, Bright Osayi Samuel ve Altay Bayındır’ın sakatlıkları var. İrfan Can Kahveci ise sakat. Trabzonspor’da Stefano Denswil ve Dorukhan Toköz sakat. Anastasios Bakesetas’ın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat, Luan Peres, Samet Akaydın, Atilla Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc, İsmail Yüksek, Diego Rossi, Arda Güler, Enner Valencia, Joao Pedro

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Marc Bartra, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Yusuf Yazıcı, Enis Bardhi, Lazar Markovic, Trezeguet, Maxi Gomez

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’de moraller bozuk. Süper Lig’de 2 hafta önce Giresunspor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Şampiyonluk yolunda kritik 2 puan kaybettiler ve lider Galatasaray ile puan farkı 5’e çıkmış oldu. Trabzonspor ise 5 maçlık kötü gidişatı Ankaragücü karşısında sona erdirdi. Rakibini 2-0 mağlup ederek 5 maçlık kazanamama serisini sona erdirdiler. Fenerbahçe maçın favorisi ama Jorge Jesus’un ekibinin derbi karnesi son derece kötü. Trabzonspor’da hücumda etkili bir takım. Savunmada zaaflar ise devam ediyor. Ben gollü bir maç olmasını bekliyorum. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.66

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerabahçe rahat kazandı. Trabzonspor’u Kadıköy’de 3-1 mağlup ettiler ve 2. sıradaki yerini korudular.