Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Wolfsburg İddaa Tahmini 19.05.2023

tivibu SPOR 1 ekranlarından 19 Mayıs Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Freiburg ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek.

intobet, Freiburg galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.56, Wolfsburg galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.73, 2.5 Alt 2.16 oran kazzandırıyor.

Freiburg Evine Mağlubiyetle Döndü

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Union Berlin deplasmanına konuk olan Freiburg, evine 4-2’lik mağlubiyetle döndü. Devre arasına 3-0 geride giren Freiburg, ikinci yarıda skoru 3-2’ye kadar getirmeyi başarsa da, mağlubiyetten kurtulamadı. Son 2 haftada önemli mağlubiyetle yaşayan Christian Streich’in öğrencileri, en yakın rakiplerinden Freiburg ve Union Berlin karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. Şampiyonluk hayalleri suya düşen Freiburg, son 2 hafta Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele edecek. 56 puanla ligin 5. sırasında yer alan Freiburg, Union Berlin ile arasında 3, Leipzig ile arasında ise 4 puan fark bulunuyor. Şampiyonlar Ligi bileti için ve aynı zamanda ligdeki yerini korumak için Freiburg’un iç sahada galibiyete ihtiyacı var.

Wolfsburg Üst Sıraları Bırakmadı

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta kümede kalma mücadelesi veren Hoffenheim’ı evinde ağırlayan Wolfsburg, Jakub Kaminski ve Luca Waldschmidt’in golleriyle galibiyete uzanırken, rakibine tek gol şansını ise son dakikada verdi. Son 4 haftalık fikstürden 3 kez galip çıkmayı başaran Wolfsburg, üst sıraları bırakmadı. Niko Kovac önderliğinde sezon boyunca inişli çıkışlı bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, son haftalarda ise aradığı ritmi buldu ve Konferans Ligi potasını ele geçirmeyi başarırken, bitime 2 hafta kala Avrupa Ligi potasıyla puan farkını 6’y indirdi. Freiburg ile arasında 6 puan fark bulunan Wolfsburg, umutlarını korumak için deplasmanda kazanmak zorunda. Sezonun ilk yarısında rakibine 6 golle üstünlük kurdular ve kalelerinde gole geçit vermediler. Konuk ekibin son 4 maçının tamamında 2.5 gol barajı aşıldı.

Freiburg – Wolfsburg Maç Bilgileri

Freiburg – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schwarzwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg takımında Daniel-Kofi Kyereh’in sakatlığı devam ediyor. Wolfsburg cephesinde ise Lukas Nmecha ve Maxence Lacroix’in sakatlıkları devam ediyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Kiliann Sildillia, Maximilian Eggestein, Kevin Schade, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Mickey van de Ven, Ridle Baku, Patrick Wimmer, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Yannick Gerhardt.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son 2 haftaya Avrupa hedefiyle giren Freiburg ile Wolfsburg, 33. haftada karşı karşıya geliyor. İki yakın rakibinde mücadelede galibiyete ihtiyacı var. Dev maçta iki takımında skor üteceğini ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.65

intobet Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.98

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Freiburg iç sahada rahat bir galibiyete imza attı. Ev sahibi rakibine 2 golle üstünlük kurmayı başarırken, Wolfsburg’a maç boyunca gol şansı tanımadı.