Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Sivasspor İddaa Tahmini 20.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Galatasaray iç sahada, Sivasspor karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

GalatasaraySivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Galatasaray kazanır 1.42, beraberlik 5.36, Sivasspor kazanır ise 7.61 olarak açıklanmış. Bets10 sitesine özel oran kampanyası ile Galatasaray kazanır ve 2.5 gol üstü seçeneğinin 10.00 oran olduğunu belirtlelim.

Galatasaray Şampiyonluğa Koşuyor

Galatasaray, Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını arttırarak devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi İstanbulspor deplasmanına konuk olan Sarı Kırmızılılar, sahada 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Mauro Icardi’nin attığı gollerle 3 puan almayı başaran Galatasaray, maç fazlasıyla Fenerbahçe’nin 8 puan önüne geçti. Hafta içi Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi ve Galatasaray’ın kazanması durumda şampiyonluğunu garantileyebileceğini belirtelim. Okan Buruk’un öğrencileri bu hafta sonu ise Sivasspor’u konuk edecek. Maçın net favorisi olarak gösterilen Galatasaray’da Nicola Zaniolo kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Sivasspor 3 Maçtır Kaybediyor

Sivasspor, Süper Lig’de son haftalarda bir hayli kötü sonuçlar alıyor. Geçtiğimiz hafta içi sahasında Kasımpaşa’yı konuk eden Sivasspor, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri Süper Lig’de küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya diyebiliriz. Üst üste 3 maçtır mağlup olan Sivasspor’da moraller bozuk. Bu hafta sonu ise lider Galatasaray deplasmanına konuk olacaklar ve eksik sayısı fazla. Maç öncesinde Sivasspor’da Dimitris Goutas, Erdoğan Yeşilyurt, Fredrik Ulvestad kart cezasılısı.

Galatasaray – Sivasspor Maç Bilgileri

Galatasaray – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Nicola Zaniolo kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Sivasspor’da Dimitris Goutas, Erdoğan Yeşilyurt, Fredrik Ulvestad kart cezasılısı.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Kazımcan Karataş, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Mauro Icardi

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Muammer Yıldırım, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Samu Saiz, Charilaos Charisis, Max Gradel, Jordy Caicedo

İddaa Tahmini

Galatasaray’da yüzler gülüyor. Süper Lig’de hafta içi İstanbulspor deplasmanına konuk olan Okan Buruk’un ekibi mücadeleden 2-0’lık galibiyet ile ayrılarak 3 puanı kaptı. Süper Lig’de en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin maç fazlasıyla 8 puan önüne geçmiş oldular. Sivasspor ise hafta içi yine mağlup oldu. İç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa’ya 2-1 kaybeden Sivasspor’da galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Üst üste 3 maçtır kaybeden Sivasspor’un ateş hattında olduğunu belirtelim. Galatasaray’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Eksikleri bulunan Sivasspor’u farklı geçerek yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.49

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, Icardi’nin golleriyle 3 puanı kaptı. Sivasspor engelini 2-0 ile geçtiler.