İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Hellas Verona İddaa Tahmini 20.05.2023

20 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Atalanta ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Azzurri d’Italia Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Atalanta galibiyetine 1.60, beraberliğe 4.15, Hellas Verona galibiyetine ise 5.80 oran belirlemiş durumda.

Atalanta Toparlanmak İstiyor

İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftaya girilirken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Atalanta, üst üste mağlubiyetlerle düşüşe geçti. Ev sahibi önce Juventus derbisini iç sahada 2-0’lık skorla kaybederken, geçtiğimiz haftayı ise Salernitana karşısında 1-0’lık mağlubiyetle geride bıraktı. Son 180 dakikada gol bulamayan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, yakaladığı net fırsatları gole çeviremedi. Üst sıralardaki yerini tehlikeye atmaya devam eden Atalanta, bitime 3 hafta kala 58 puanla 7. sırada yer alıyor. Avrupa hayallerine veda etmek üzere olan ev sahibi, bildiğimiz gibi geçen sezonu da Avrupa bileti alamadan tamamlamıştı. Önümüzdeki sezonda Avrupa hedefine son vermek isteyen Atalanta, üst sıralardaki yerini geri almak için mücadele edecek. Bu hafta iç sahada Hellas Verona’yı konuk edecekler. Sezonun ilk yarısında Hellas Verona’yı deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başarmışlardı.

Hellas Verona’da Tehlike Devam Ediyor

İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftaya girilirken, Hellas Verona düşme potasından çıkamadı. Marco Zaffaroni hamlesiyle ligde kalma umutlarını arttıran konuk ekip, Lecce deplasmanından aldığı 1-0’lık galibiyetle birlikte, düşme hattının üzeriyle puan farkını eşitledi. Geçtiğimiz hafta ise düşme potasından kurtulma fırsatını değerlendiremediler ve iç sahada Torino’ya kaybettiler. Spezia ile arasında sadece averaj farkı bulunan Hellas Verona, 2 haftadır iç sahada mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramazken, deplasmanda ise 3 haftadır kaybetmiyor. Dış saha başarısıyla ligi bırakmayan Hellas Verona, bitime 3 hafta kala Atalanta deplasmanında galibiyet arayacak. Konuk ekip ligde hata yapma lüksünü çoktan kaybetti. Kazanmaktan başka çareleri kalmadı.

Atalanta – Hellas Verona Maç Bilgileri

Atalanta – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta’da Ademola Lookman, Hans Hateboer, Ruggeri ve Palomino’nun sakatlıkları devam ediyor. Hellas Verona cephesinde Ondrej Duda, Thomas Henry, Pawel Dawidowicz ve Josh Doig’un sakatlıkları bulunuyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Rafael Toloi, Giorgio Scalvini, Merih Demiral, Ederson, Joakim Maehle, Jeremie Boga, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Ruslan Malinovskyi, Rasmus Höjlund.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, Cyril Ngonge, Panagiotis Retsos, Yayah Kallon, Adrien Tameze, Ivan Ilic, Kevin Lasagna, Darko Lazovic, Simone Verdi.

İddaa Tahmini

İki takımda son haftalarda istikrardan uzak kaldı. Lig hedeflerini tehlikeye atan Atalanta ve Hellas Verona, bitime 3 hafta kala karşı karşıya gelecek. Avrupa yarışına yetişmek isteyen Atalanta ve ligde kalmak isteyen Hellas Verona’nın, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta evinde galibiyetlerine geri döndü. Ev sahibi 3 golle rakibine üstünlük kurmayı başarırken, Hellas Verona deplasmanda tek golle mağlup oldu. Kazananları tebrik ederiz.