İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Sampdoria İddaa Tahmini 20.05.2023

İddaa fikstüründe 20 Mayıs Cumartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi’nin 36. hafta mücadelesinde, Milan‘ın iç sahada konuğu Sampdoria. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 21:45.

Bets10, Milan galibiyetine 1.21, beraberliğe 6.70, Sampdoria galibiyetine ise 15.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.05, beraberliğe 5.84, konuk ekibe ise 12.80 oran veriyor.

Milan Galibiyet Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nde sezona son şampiyon olarak merhaba diyen Milan, sezon boyunca zirve yarışında Napoli’ye yetişmeyi başaramazken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise yarı final biletini cebine koydu. Devler sahnesinde son İstanbul finalinde izlediğimiz Milan, bu kez 18 yıl sonra gelecek olan final şansını İnter’e kaptırdı. İlk maçtan 2-0, rövanştan ise 1-0’lık mağlubiyetlerle ayrıldılar. Üst üste alınan derbi mağlubiyetleri Pioli ve öğrencilerinden moralleri bozarken, Şampiyonlar Ligi’ne odaklanan Milan, 7 maçlık yenilmezlik serisini geçtiğimiz hafta Spezia deplasmanında kaybetti. Sahadan 2-0’lık yenilgiyle ayrılan ev sahibi, son 3 maçın kaybetti. Yeniden lige odaklanan Milan, son 3 haftaya 5. sırada giriyor. Ev sahibi üst sıralarında yer alan Lazio ve İnter’i yakalamak istiyor.

Sampdoria 8 Haftadır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’nde küme düşmesi kesinleşen Sampdoria, ilk 35 haftayı 3 galibiyet, 9 beraberlik, 23 mağlubiyetle geride bırakırken, 19 puanla ligin en alt sırasına demir attı. Dejan Stankovic yönetiminde lige tutunmayı başaramayan Sampdoria, son 8 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olamadı. Son 8 haftayı 3 beraberlik, 5 yenilgiyle geride bırakan konuk ekip, geçtiğimiz hafta iç sahada ağırladığı Empoli karşısında ise 1-1’lik beraberliğe razı geldi. Kalesinde tam 62 gole engel olmayı başaramayan Sampdoria, rakip filelere ise 31 gole engel olamadı. Son 3 haftada hiçbir hedefi kalmayan ve morallerin son derece bozuk olduğu Sampdoria, üst sıra mücadelesi veren Milan karşısında güven vermekten çok uzakta. Sampdoria’nın artık ligde kola kolay toparlanamayacağını ve galibiyetten uzak futboluna devam edeceğini düşünüyorum.

Milan – Sampdoria Maç Bilgileri

Milan – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan cephesinde Ismael Bennacer ve Zlatan Ibrahimovic’in sakatlıkları devam ediyor. Sampdoria’da ise Andrea Conti, Mehdi Leris, Emil Audero ve Ignacio Pussetto’nun sakatlıkları devam ediyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Brahim Diaz, Simon Kjaer, Sandro Tonali, Rade Krunic, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Martin Turk, Jeison Murillo, Bartosz Bereszynski, Bruno Amione, Alex Ferrari, Filip Djuricic, Koray Günter, Harry Winks, Ronaldo Vieira, Daniele Montevago, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne yarı finalist olarak veda etmek zorunda kalan Milan, yeniden lige odaklandı. Küme düşmesi kesinleşen Sampdoria karşısına taraftarı önünde çıkacak olan Milan, haftayı rahat bir galibiyetle noktalayacaktır.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 2.16

Bets10 Oranı: MS 1 (-2), Oran 2.55

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan zorlanmadan kazandı. Ev sahibi İtalya Serie A Ligi’ne veda etmek zorunda kalan Sampdoria karşısında 5 golle galip gelirken, kalesinde sadece 1 gole izin verdi.