Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Schalke 04 Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini 20.05.2023

20 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Schalke 04 ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2.

Rexbet, Schalke 04 galibiyetine 2.98, beraberliğe 3.70, Eintracht Frankfurt galibiyetine ise 2.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.64, 2.5 Alt 2.32 oran kazandırıyor.

Schalke 04 Play Out Hattında

Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 32 haftayı 7 galibiyet, 9 beraberlik, 16 mağlubiyetle yoluna devam eden Schalke 04, 30 puanla kendisine Play Out hattında yer buldu. Küme düşme tehlikesi devam eden Thomas Reis’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta şampiyonluk mücadelesi veren lider Bayern Münih’e deplasmanda konuk olurken, sahadan 6-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Savunmada tel tel dökülen Schalke 04, 32 hafta sonunda kalesini tam 65 gole kapatamadı. Ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergileyen Schalke 04’ün, bitime 2 hafta kala düşme hattının üzeriyle arasında 1 puan fark bulunuyor. Son hafta ligde hedefleri devam eden ve 3. sırada yer alan Leipzig ile karşı karşıya geleceklerini düşünürsek, ev sahibinin bu hafta Frankfurt karşısında galibiyete ihtiyacı var.

Eintracht Frankfurt Yeniden Yarışta

Oliver Glasner’in öğrencileri, iç sahada konuk ettiği Mainz 05 karşısında 3-0’lık galibiyete imza attı ve Almanya Bundesliga sahnesinde tam 10 haftalık aranın ardından galip gelmeyi başardı. 10 maçtır galip  gelmeyi başaramayan ve 5 mağlubiyet, 5 beraberliğe imza atan konuk ekip, üst sıralardan adım adım uzaklaşırken, bitime 2 hafta kala puan kayıplarına son verdi ve Avrupa şansını korudu. 6. sıradaki Wolfsburg ile arasında 3 puan fark bulunan Frankfurt, sezona son Avrupa şampiyonu olarak girerken, özellikle Şampiyonlar Ligi vedasının ardından bir daha ligde toparlanamadı. Devler sahnesinde Son 16 Turu’na kadara yükselmeyi başaran konuk ekip, Mainz galibiyetiyle birlikte yeniden ligde umut buldu. Bu hafta kümede kalma savaşı veren Schalke 04’e deplasmanda konuk olacaklar. Frankfurt galibiyete ihtiyacı olan takımlardan birisi.

Schalke 04 – Eintracht Frankfurt Maç Bilgileri

Schalke 04 – Eintracht Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Veltins-Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Schalke 04 cephesinde Marius Bülter kart cezalısı. Soichiro Kozuki’nin ise sakatlığı devam ediyor. Frankfurt takımında ise Kristijan Jakic, Tuta, Hrvoje Smolcic ve Philipp Max’ın sakatlığı devam ediyor.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Kenan Karaman, Malick Thiaw, Cedric Brunner, Matriciani, Zalazar Martinez, Dominick Drexler, Tom Krauss, Alex Kral, Simon Terodde, Marius Bülter.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Sebastian Rode, Lucas Melo, Daichi Kamada, Djibril Sow, Makoto Hasebe, Eric Dina, Aurelio Buta, Mario Götze, Aurelio Buta, Randal Kolo.

İddaa Tahmini

lmanya Bundesliga’da son 2 haftaya Play Out hattının içerisinde giren Schalke 04, kümede kalmak için Frankfurt ve Leipzig karşısında zorlu sınavlar verecek. Sezonun son iç saha maçına çıkacak olan Schalke04, Frankfurt karşısında bu hafta galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.49

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.98

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosundan kazanan çıkmadı. İki takımda 2’şer kez fileleri havalandırmayı başarırken, 90 dakika sonunda eşitlik bozulmadı ve hem Schalke 04 hem de Frankfurt sahadan 1 puanla ayrıldı.