Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Beşiktaş İddaa Tahmini 21.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını devam ettirmek isteyen Beşiktaş deplasmanda, Adana Demirspor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Adana Demirspor ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Adana Demirspor kazanır 2.36, beraberlik 3.96, Beşiktaş kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış. Beşiktaş’ın maçı kazanmasına Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile 10.00 oran veriliyor.

Adana Demirspor 6 Maçtır Kazanıyor 

Adana Demirspor, Süper Lig’de üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Vincenzo Montella’nın ekibi geçtiğimiz hafta içi Fatih Karagümrük deplasmanına konuk oldu. Rakibi karşısında 1-0 geriye düştüğü maçtan 3-2’lik galibiyet ile ayrılan Adana Demirspor çıkışını devam ettirdi. Süper Lig’de son 6 maçından da galibiyet ile ayrılan Vincenzo Montella’nın ekibinde moraller yerinde. Bu sezon Süper Lig’de iç sahada oynadığı hiçbir maçı kaybetmeyen Adana Demirspor, Süper Lig’de taraftarı önünde mağlubiyeti bulunmayan tek takım konumunda. Bu hafta Beşiktaş’ı konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor’da Kevin Soni sakat olan isim. 

Beşiktaş Mağlubiyeti Unuttu 

Beşiktaş, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı 3 puan ile geçti. Gaziantep FK karşısında haftayı hükmen 3-0 galip kapattılar. Süper Lig’de galibiyet serisini 5 maça çıkartan Siyah Beyazlılar, tam 12 maçtır ise mağlubiyet yüzü görmüyor. Süper Lig’de en son mağlubiyetini Şubat ayında Sivasspor karşısında aldılar. Şampiyonluk umutlarını önümüzdeki haftaya taşımak isteyen Beşiktaş’ın hata yapmaması gereken bir maç ama Adana Demirspor kolay bir rakip değil. Süper Lig’de bu hafta Adana Demirspor’a konuk olacak Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal’ın sakatlığı sürüyor. 

Adana Demirspor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Kevin Soni sakat olan isim. Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal’ın sakatlığı sürüyor. 

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Semih Güler, Mert Çetin, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Henry Onyekuru

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Omar Colley, Romain Saiss, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Amir Hadziahmetovic, Nathan Redmond, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar

İddaa Tahmini

Adana Demirspor’da moraller yerinde. Geçen hafta içi Fatih Karagümrük’ü 3-2 mağlup eden Adana Demirspor’da galibiyet serisi devam ediyor. Üst üste 6 maçtır kazanıyorlar. Beşiktaş ise geçen haftayı Gaziantep FK karşısında hükmen 3-0 galip geçti. Tam 12 maçtır Süper Lig’de kaybetmiyorlar. Aboubakar çok formda. Beşiktaş’ın yarışa devam etmesi için kazanması gereken bir hafta. Adana Demirspor deplasmanında zor da olsa kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.47

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü maçta farklı kazandı. Aboubakar önderliğinde Adana Demirspor’u 4 golle geçtiler.