sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 21.05.2023

Fransa Ligue 1 sahnesinde bitime 3 hafta kala 21 Mayıs Pazar günü sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon haline getirdik. Bol şanslar.

Brest – Clermont: KGVAR, 1.38 (iddaa) – 1.57 (intobet) ; beIN CONNECT ekranlarından 21 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da canlı yayınlanacak Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Brest ile Clermont kozlarını paylaşacak. Brest ligde kalmak adına dev bir adım attı. Sezonun en kritik deplasman sınavlarından birini geçtiğimiz hafta en yakın rakibi Auxerre karşısında veren Eric Serge Roy’un öğrencileri, Jeremy Le Douaron’nun attığı tek golle galibiyete uzanırken, hem düşme hattıyla puan farkını 5’e kadar yükseltti hem de Auxerre ile arasındaki puan farkını 4’e çıkardı. Son 8 haftada sadece 1 kez mağlup olan ev sahibi, geri kalan 7 haftadan 4 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Özellikle teknik adam değişikliğinin ardından son haftalarda etkili olmayı başaran Brest, bu hafta sezonun ilk yarısı deplasmanda mağlup etmeyi başardığı Clermont’u sahasında konuk edecek. Clermont, Fransa Ligue 1’de son 7 hafta mağlubiyete yer vermezken, aldığı 6 galibiyet, 1 beraberlikle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Pascal Gastien yönetiminde küme düşme tehlikesi yaşamasa da, son haftalarda etkili futbolundan taviz vermeyen konuk ekip, son olarak geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Lyon karşısında 2-1’lik galibiyete imza attı. 1-0 geriden gelerek galip gelmeyi başaran Clermont cephesinde, 3 puanı getiren goller Grejohn Kyei’den geldi. Puanını bitime 3 hafta kala 53’e kadar çıkarmayı başaran ve 8. sırada kendisine yer bulan Clermont, bu hafta kümede kalma mücadelesi veren Brest’e deplasmanda konuk olacak. Clermont takımının Fransa Ligue 1’de son haftaların en formda takımlarından biri olduğunu söyleyelim. Bir tarafta son 8 haftadan topladığı puanlarla lige kalmak adına önemli adımlar atan Clermont, diğer tarafta ise ligde kalmayı garantilemesine karşın, son 7 haftadan 6 galibiyet, 1 beraberlikle çıkan Clermont var. İki formda takımında 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulacağı görüşündeyim.

Nice – Toulouse: KGVAR, 1.47 (iddaa) – 1.66 (intobet) ; Nice sahasında Toulouse’u konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 36. hafta mücadelesi, 21 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da başlarken, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Nice son haftalarda galibiyet adına zorlanıyor. Didier Digard yönetiminde son 9 haftalık fikstürden sadece 1 galibiyet çıkarabilen konuk ekip, geri kalan 8 maçtan ise 4 mağlubiyet, 4 beraberlikle puan kayıplarına engel olamadı. Digard hamlesine rağmen üst sıra umutlarını kaybetmek zorunda kalan konuk ekip, Avrupa umutlarına matematiksel olarak veda etti. Son 3 haftada prestij mücadelesi vereceklerini söyleyelim. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Strasbourg deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen Nice, son haftalardaki performans grafiğiyle, güven vermekten çok uzakta. Fransa Ligue 1’in 35. haftasında Nantes’i sahasında konuk eden Toulouse, Fransa Kupası’nda şampiyonluğu ellerinden aldığı rakibiyle golsüz berabere kaldı. Küme düşme tehlikesindeki rakibine galibiyet şansı vermeyen konuk ekip, son 2 hafta Ajaccio ve Nantes karşısında golsüz beraberliklere razı geldi. Kümede kalmayı garantilemesinin ardından Fransa Ligue 1’de düşüşe geçen Philippe Montanier’in öğrencileri, son 3 haftalık fikstürden galibiyet çıkaramadı. Fransa Kupası’nda ise bu sezon şampiyonluk kupasını kaldırarak, büyük bir başarı gösterdiler. Son 3 haftada prestij mücadelesi vermeye devam edecek olan konuk ekip, bu hafta Nice deplasmanına konuk olacak. Fransa Ligue 1’de hedefsiz kaldıktan sonra puan kayıpları yaşamaya başlayan Nice ve Toulouse, bitime 3 hafta kala kötü gidişata çare arıyor. İki formsuz takımında kalesini gole kapatamayacağını ve mücadelede karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyorum.

Reims – Angers: H1, 1.82 (iddaa) – 2.10 (intobet) ; Reims sahasında Angers’i konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 36. hafta mücadelesi, 221 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 35. haftasında Lens deplasmanına konuk olan Reims, liderin en yakın takipçisine deplasmanda kaybetmekten kurtulamadı. Karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan Reims, son 5 haftadaki 4. yenilgisini yaşadı. William Still göreve geldikten son 19 hafta boyunca mağlubiyete yer vermeyen ev sahibi, lige tam anlamıyla damga vurmayı başarırken, serinin kaybedilmesiyle birlikte son haftalarda düşüşe geçti. Ev sahibinin düşüşe geçmesinde, ligde kalmayı garantilemelerinin ve hedefsiz kalmalarının etkisini büyük. Taraftarı önünde küme düşmesi kesinleşen Angers’i konuk edecek olan Reims, yoluna hedefsiz devam etmesine rağmen, bu hafta iç sahada kazanmak ve bu kötü gidişata son vermek istiyor. Reims hem sezon genelinde hem de son haftalarda rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koydu. Fransa Ligue 1’in 35. haftasında Marsilya deplasmanına konuk olan Angers, sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Lige haftalar öncesinde veda etmek zorunda kalan Alexandre Dujeux’un öğrencileri, son 5 haftanın tamamında mağlubiyetlerden kurtulamadı. 35 haftalık fikstürü 3 galibiyet, 5 beraberlik, 27 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, kalesinde gördüğü 77 gole karşılık, rakip filelere 29 gol gönderdi. Fransa Ligue 1’in uzak ara en kötü performans grafiğini sergileyen Angers, sezonun ilk yarısı iç sahada 4-2’lik skorla mağlup  olduğu Reims karşısına çıkacak. Bitime 3 hafta kalırken, lige veda eden ve en alt sıradan kurtulma şansı kalmayan Angers, puan ve puanlar adına güven vermemeye devam ediyor. Fransa Ligue 1’de puan kayıplarına son vermek isteyen Reims, son 3 haftaya hedefsiz giriyor. Ev sahibi ligin en alt sırasından kurtulmayı başaramayan ve lige  uzun süre önce veda etmek zorunda kalan Angers karşısında, iç saha avantajıyla rahat bir galibiyet alacaklardır.

Toplam İddaa Oranı: 3.69

intobet Bahis Oranı: 5.47