sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 21.05.2023

21 Mayıs Pazar günü Fransa Ligue 1 fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi, kupon haline getirdik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Auxerre – PSG: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.78 (intobet) ; Fransa Ligue 1’de son 3 haftaya girilirken, kümede kalma savaşı veren Auxerre ile şampiyonluk yolundaki PSG karşı karşıya gelecek. 21 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayılanacak. Fransa Ligue 1’in 35. haftasında Brest deplasmanına konuk olan Auxerre, evine 1-0’lık mağlubiyetle döndü ve düşme hattından uzaklaşma fırsatını kaçırırken, bitime 3 hafta kala küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 1’e kadar indi. En yakın rakibine deplasmanda kaybeden Christophe Pellissier’in öğrencileri, son 4 haftanın tamamında puan kaybetti. İç sahada 2 haftadır Lille ve Clermont karşısında 1-1’lik beraberliklere imza atan Auxerre, deplasmanda ise Marsilya ve Bres’e kaybetti. Bitime 3 hafta kala küme düşme tehlikesini yakından hisseden Auxerre, bu hafta sahasında lideri konuk edecek. Düşme hattının üzerinde kalmak isteyen ev sahibi, bu hafta kazanmak zorunda. 36. haftanın en zorlu fikstürüne sahip olan Auxerre’de karşılaşma öncesi önemli bir eksik bulunmuyor. Fransa Ligue 1’de son 3 haftaya girilirken, PSG en yakın rakibinin 6 puan üzerinde liderlik koltuğunu korumaya devam ediyor. Sakatlıklara rağmen son haftalarda hata yapmayan Galtier’in öğrencileri, Troyes ve Ajaccio karşısında üst üste galibiyetlere ima attı. 180 dakika sonunda rakip fileleri 8 kez havalandırmayı başaran konuk ekip, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Son haftalara Kylian Mbappe golleriyle damga vururken, takımını şampiyonluğa taşıyor. Kümede kalma savaşı veren Auxerre deplasmanına hafta Achraf Hakimi kart cezalısı. Neymar, Presnel Kimpembe, Nordi Mukiele ve Nuno Mendes’ten sakatlıkları nedeniyle yoksun çıkacak olan PSG, bu kritik virajdan 3 puanla çıkmak istiyor. Yıldızlar topluluğu sezonun ilk yarısında rakibini zorlanmadan mağlup etmeyi başardı. Fransa Ligue 1’de ligin kaderi değişebilir. Kümede kalmak isteyen Auxerre sahasında lider PSG’yi konuk edecek. Kritik mücadelede iki takımında galibiyetten kolay vazgeçmeyeceğini ve 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

Lorient – Lens: MS 2, 1.41 (iddaa) – 1.60 (intobet) ; Fransa Ligue 1’de zirve takibini bırakmayan Lens, 21 Mayıs Pazar akşamı Lorient deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 18:05’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 35. haftasında Montpellier deplasmanına konuk olan Lorient, golsüz geçen ilk yarının ardından rakibine ikinci yarıda Romain Faivre’nin golüyle üstünlük kurmayı başarırken, yediği son dakika golüyle galibiyeti kaçırdı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Galibiyetlerine deplasmanda devam etmeyi başaramayan Lorient, PSG ve Brest karşısında alınan üst üste galibiyetlerin ardından puan kaybı yaşadı ve Avrupa umutlarını büyük ölçüde kaybetti. 52 puanla ligin 9. sırasında kendisine yer bulan ev sahibi, son 3 haftalık fikstüre hedefsiz giriyor. İç sahada liderin yakın takipçisi Lens’i konuk edecek olan Lorient, son 3 haftada iyi performanslar sergilemeyi başarsa da, Lens karşısında zorlanacaktır. Kaybedilen Avrupa hedefinin ardından, ev sahibinde moraller bozuk. Fransa Ligue 1’de lider PSG ile birlikte şampiyonluk mücadelesi vermeyi başaran Lens, sezon boyunca harika performans grafiğiyle dikkatleri üzerine çekti. Son 3 haftaya girilirken, ligin en az maç kaybeden ve en az gol yiyen takımı olmayı başaran Franck Haise’nin öğrencileri, liderin 6 puan gerisinde yer alıyor. Son 4 haftada üst üste galibiyetlere imza atan Lens, 35 haftadan 75 puan toplamayı başardı. Takibi bırakmayan konuk ekip, geçtiğimiz hafta 10 kişi kalarak Reims karşısında 2-1’lik galibiyete imza attı. Son haftaların en formda takımları arasında yer alan Lens, şampiyonluk şansını son 2 haftaya taşımak istiyor. Konuk ekibin şampiyonluk şansını son 2 haftaya taşımak için Lorient deplasmanında galibiyete ihtiyacı var. Sezonun ilk yarısında Lorient engelini iç sahada 5-2’lik galibiyetle geçmeyi başardılar. Fransa Ligue 1’in en az maç kaybeden ve en az gol yiyen takımı olarak son 3 haftaya şampiyonluk umutlarıyla girmeyi başaran Lens, Lorient deplasmanında kazanacak ve lider PSG’nin puan farkını açmasına izin vermeyecektir.

Ajaccio – Rennes: MS 2, 1.30 (iddaa) – 1.52 (intobet) ; 21 Mayıs Pazar günü Fransa Ligue 1 sahnesinde 36. hafta heyecanı yaşanmaya devam ederken, Ajaccio sahasında Rennes’i konuk edecek. beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, saat 14:00’te sahne alacak. Ajaccio’nun küme düşmesi kesinleşti. Fransa Ligue 1,’e yeni yükselen ev sahibi, bitime 3 hafta kala lige veda etmek zorunda kaldı. Olivier Pantaloni önderliğinde ligde kadro kalitesiyle adapte olmayı başaramayan Ajaccio, son 10 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olmayı başaramazken, 8 mağlubiyet, 2 beraberliğe imza attı. Geçtiğimiz hafta lider PSG deplasmanında 5-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan ev sahibi, bu sonuçla birlikte Ligue 1’e veda etmek zorunda kaldı. Kalesini tam 66 gole kapatmayı başaramayan Ajaccio, aynı zamanda savunma performansıyla da sınıfta kaldı. Ev sahibi son 3 haftaya girilirken, güven vermemeye devam ediyor. Rennes küme düşmesi kesinleşen Troyes karşısında hataya yer vermedi. Taraftarı önünde 4-0’lık net bir galibiyetle güven tazelemeyi başaran Bruno Genesio’nun öğrencileri, aynı zamanda Avrupa umutlarını bitime 3 hafta kala korumayı başardı. Sezonun ilk yarısında etkili olan Rennes ikinci yarı itibariyle istikrardan uzak kalırken, yeniden yarış tutunmayı başardı. Küme düşen bir diğer takibi Ajaccio’ya bu hafta deplasmanda konuk olan Rennes, bitime 3 hafta kala 59 puanla 6. sırada yer alıyor. Lille ile puan farkını 1’e kadar indirmeyi başaran Rennes, bu hafta deplasman faktörüne rağmen galibiyetin favorisi. Ajaccio, Fransa Ligue 1’e veda etmek zorunda kaldı. Rennes ise geçtiğimiz hafta aldığı 4 gollü harika galibiyetle yeniden üst sıra yarışının içerisinde girdi. Hedefleri devam eden Rennes, galibiyetlerine Ajaccio deplasmanında devam etmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.89

intobet Bahis Oranı: 4.32