sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 21.05.2023

21 Mayıs Pazar günü Fransa Ligue 1’de bizleri bekleyen 3 müsabakayı, kupon olarak düzenledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Napoli – İnter: İY 0, 1.89 (iddaa) – 2.10 (intobet) ; Napoli sahasında İnter’i konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin derbi mücadelesi, 21 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin şampiyonu Napoli’de kutlamalar devam ediyor. Luciano Spalletti yönetiminde bu sezon İtalya Serie A Ligi’ne tam anlamıyla damga vurmayı başaran Napoli, 33 yıl sonra lig şampiyonluğu yaşıyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Monza deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen Napoli, 35 hafta sonunda 4. yenilgisini yaşadı. 35 haftadan 26 galibiyet, 5 beraberlikle 83 puan toplamayı başaran ev sahibinin, hala en yakın rakibiyle arasında 14 puan fark bulunuyor. 70 golle sezona damga vuran Napoli, müthiş hücum performansının yanı sıra, kalesinde ise sadece 25 gole izin verdi. Hem savunma hem de hücum hattında etkili olmayı başaran ev sahibi, sezonun son derbisini taraftarı önünde kazanarak, şampiyonluk kutlamalarına devam etmek istiyor. İtalya Serie  Ligi’nde şampiyonluk yarışında erken havlu atan İnter, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne odaklanırken, Simone Inzaghi ve öğrencilerini İstanbul finalinde Manchester City’e karşı izleyeceğiz. İtalya Serie A Ligi’nde tam 5 haftadır kazanan konuk ekip, devler sahnesinde ise Milan engelini 2-0 ve 1-0’lık galibiyetlerle geçmeyi başardı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nden son derece moralli dönmeyi başaran İnter, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftaya girilirken, 66 puanla 3. sırada yer alıyor. 2. sırada yer alan Juventus ile arasındaki puan farkını 3’e kadar indirmeyi başaran konuk ekip, bu hafta şampiyon Napoli karşısına son derece formda ve moralli çıkacak. İtalya Serie A Ligi’nin şampiyonu Napoli, evinde son derbisine çıkıyor. Ev sahibi şampiyonluğunu derbi galibiyetiyle taçlandırmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır kazanan İnter ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise final biletini cebine koydu. İki kulvara damga vuran tarafların, dev maçın ilk yarısında birbirlerine üstünlük kuramayacağını düşünüyorum.

Lecce – Spezia: KGVAR, 1.72 (iddaa) – 2.00 (intobet) ; 21 Mayıs Pazar günü Türkiye saati ile 13:30’da, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Lecce ile Spezia karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftaya girilirken, 35 haftadan 7 galibiyet, 11 beraberlik, 17 mağlubiyetle 32 puan toplamayı başaran Lecce, küme düşme hattının 2 puan üzerinde yer aldı. Sezonun ilk yarısında küme düşme hattından uzak kalmayı başaran ev sahibi, sezonun ikinci yarısıyla birlikte yaşadığı düşüşün ardından, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Son 12 haftalık fikstürün 11’inde puan kaybı yaşayan Marco Baroni’nin öğrencileri, Juventus ve Hellas Verona karşısında aldığı üst üste mağlubiyetlerin ardından,  geçtiğimiz hafta deplasmanda Lazio ile 2-2 berabere kalmayı başardı. Son haftalardaki en iyi sınavını Lazio karşısında veren Lecce, 3 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramasa da, sergilediği futbolla son 3 hafta için umutlandı. Ev sahibi bu hafta 2 puan üzerinde yer aldığı Spezia’yı sahasında konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Milan’ı sahasında konuk eden Spezia, kritik bir galibiyetle lige sıkı sıkı tutundu. Taraftarı önünde 8 haftalık galibiyet hasretine güçlü rakibi karşısında 2-0’lık skorla son vermeyi başaran konuk ekip, bitime 3 hafta küme düşme hattının averaj farkıyla üzerinde yer almayı başardı. Son 8 haftayı 5 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Spezia, Milan galibiyetine rağmen küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam ediyor. Yeni hocası Leonardo Semplici önderliğinde en iyi performansını geçtiğimiz hafta ortaya koyan Spezia, bu hafta ise en yakın rakibi Lecce’ye deplasmanda konuk olacak. Spezia’nın ligde kalma savaşında galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var. Olası bir puan kaybında son 2 haftaya küme düşme hattının içerisinde girme tehlikesiyle karşı karşıyalar. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftaya küme düşme tehlikesiyle giren Lecce ve Spezia, sezonun kader maçlarından birine çıkacak. İki takımında bu kritik haftada kolay pes etmeyeceğini ve mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Udinese – Lazio: MS 2, 1.79 (iddaa) – 2.08 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 36. hafta heyecanı yaşanırken, Udinese evinde Lazio’yu konuk edecek. 21 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 35. haftasında Fiorentina deplasmanına konuk olan Udinese, karşılaşmanda 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Maç boyunca rakibi karşısında etkisiz kalan Udinese, ligde yer aldığı rahat konumla birlikte, son haftalarda istikrardan uzak kaldı. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 35 haftayı 11 galibiyet, 13 beraberlik, 11 mağlubiyetle geçiren ev sahibi, 46 puanla kendisine 12. sırada yer buldu. Rakip fileleri 45 kez havalandırmayı başaran Udinese, kalesinde ise 43 gole izin verdi. Son 3 haftadan 4 puan çıkarmayı başaran ve evine mağlubiyetle dönen ev sahibi, bu hafta ise Lazio’yu sahasında konuk edecek. Prestij mücadelesi veren Udinese, sezon boyunca ligde kolay kolay mağlubiyete yermemeyi başarırken, galibiyet adına ise güven vermekten uzak kaldı. Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftanın 4’ünde puan kaybı yaşadı. Maurizio Sarri ve öğrencileri, 3 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 galibiyete ima atarken, üst sıralardaki yerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Son 2 haftada Milan’a karşı mağlup olan, Lecce ile ise 2-2 berabere kalan Lazio, bitime 3 hafta kala 65 puanla kendisine 4. sırada yer buldu. 2. sırada yer alan Juventus ile arasında sadece 4 puan fark bulunan konuk ekibin, son 3 haftaya girilirken, Şampiyonlar Ligi hayalleri devam ediyor. Yeniden yükselişe geçmek isteyen Sarri ve öğrencileri, son 5 haftadaki düşüşün öncesinde, 8 maçlık serisiyle lige damga vurmayı başarmıştı. Konuk ekip bu hafta Udinese karşısında galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde artan puan kayıplarına rağmen, üst sıraları bırakmayan Lazio, son 3 haftaya Şampiyonlar Ligi hedefiyle giriyor. Lazio bu hafta puan kayıplarına Udinese deplasmanında son vermeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.81

intobet Bahis Oranı: 8.73