sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 21.05.2023

21 Mayıs Pazar günü Almanya Bundesliga’da 33. hafta heyecanı yaşanacak. Fikstürde yer alan 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Augsburg – Dortmund: MS 2, 1.24 (iddaa) – 1.41 (intobet) ; Augsburg sahasında Borussia Dortmund’u konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 33. hafta mücadelesi, 21 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1. Almanya Bundesliga’nın 32. haftasında Bochum deplasmanına konuk olan Augsburg, evine 3-2’lik mağlubiyetle döndü ve matematiksel olarak ligde kalmayı garantileme şansını kaçırdı. Son 9 haftalık fikstürden sadece 1 galibiyet çıkarabilen ev sahibinin, Play Out hattıyla araasında 4, küme düşme hattıyla arasında ise 5 puan fark bulunuyor. Enrico Maassn ve öğrencileri, son 9 haftalık fikstürde sadece evinde ağırladığı Union Berlin’i mağlup etmeyi başarabildi. Sezonun son iç saha sınavını Dortmund karşısında verecek olan Augsburg, kazanarak ligde kalmayı matematiksel olarak garantilemek istiyor. Ev sahibi son maçına ise Gladbach deplasmanında çıkacak. Borussia Dortmund şampiyonluk yarışından kopmadı. Almanya Bundesliga’da 32 haftadan 21 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyetle 67 puan toplamayı başaran Edin Terzic’in öğrencileri, son 2 haftaya liderin 1 puan gerisinde giriyor. Ligin en fazla maç kazanan takımının Dortmund olduğunu söyleyelim. Son 6 haftada mağlubiyete yer vermeyen Sarı Siyahlılar, 4 galibiyet, 2 beraberlikle yoluna devam ediyor. Son olarak iç sahada konuk ettikleri Gladbach karşısında 5-2’lik galibiyete imza attılar ve güven vermeye devam ettiler. Son 2 hafta Augsburg ve Mainz 05 karşısına çıkacak olan konuk ekip, 2 maçını kazanarak, rakibinin puan kaybetmesini beklemek istiyor. Dortmund son haftalardaki etkisiyle, güven vermeye devam ediyor. Almanya Bundesliga’da şampiyonluk için mücadele veren Dortmund, bitime 2 hafta kala lider ile arasındaki puan farkını 1’de tutmayı başardı. Hata yapma lüksü kalmayan Dortmund, şampiyonluk yarışında bir galibiyet daha alacak ve Augsburg’u mağlup edecektir.

Mainz 05 – Stuttgart: MS 2, 2.39 (iddaa) – 2.69 (intobet) ; beIN CONNECT ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 21 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mainz 05 evinde Stuttgart’ı konuk edecek. Bo Svensson ve öğrencileri, puan kayıplarına geçtiğimiz hafta konuk olduğu Frankfurt deplasmanında 3-0’lık mağlubiyetle devam etti. Almany Bundesliga’da sezonun ikinci yarısına 10 maçlık yenilmezlik serisiyle damga vurmayı başaran Mainz 05, ligde kalmayı garantilemesinin ardından düşüşe geçti. Son 3 haftanın tamamında mağlup olan ve kalesini 3’er gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, rakip filelere ise 2 gol gönderebildi. 32 haftayı 12 galibiyet, 9 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Mainz 05, bitime 2 hafta kala 45 puanla 9. sırada yer alıyor. Ligde kalmayı garantilemeyi başaran ve yoluna hedefsiz devam eden ev sahibi, bu hafta sahasında Stuttgart’ı konuk edecek. Almanya Bundesliga’da son 2 haftaya girilirken, konuk ekip Stuttgart küme düşme hattının içerisinde yer alıyor. 32 haftayı 6 galibiyet, 11 beraberlik, 15 mağlubiyetle geride bırakırken, 29 puanla küme düşme hattında yer aldı. En alt sıradaki Hertha Berlin’in ardından ligin en zayıf performans grafiğini ortaya koyan konuk ekip, Sebastian Hoeness hamlesiyle toparlanma sinyalleri verdi. Son 2 haftada 5 puan kaybetmelerine karşın, son 6 haftalık fikstürde sadece 1 kez mağlup oldular. Hertha Berlin deplasmanında alınan mağlubiyetin ardından, iç sahada Bayer Leverkusen ile 1-1 berabere kaldılar. Düşme hattının üzeriyle arasında 2 puan fark bulunan Stuttgart’ın, bu hafta Mainz 05 deplasmanında galibiyete ihtiyacı var. Kümede kalma mücadelesi veren Stuttgart, bu hafta hedefsiz yoluna devam eden Mainz 05 karşısına çıkacak. Düşme potasından çıkabilmek için galibiyete ihtiyacı olan Stuttgart, deplasmandan 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Bayer Leverkusen – Mönchengladbach: MS 1, 1.29 (iddaa) – 1.50 (intobet) ; 21 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bayer Leverkusen ile Mönchengladbach karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1. UEFA Avrupa Ligi finali için Almanya Bundesliga’da etkisinden taviz veren Bayer Leverkusen, final kapısından döndü. Yarı finalist olarak çıktığı Roma karşısında deplasmanda 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Xabi Alonso’nun öğrencileri, hafta içi çıktığı rövanştan ise golsüz beraberlikle ayrıldı. Rotasını yeniden lige çevirmek zorunda kalan ev sahibi, ligde 3 haftadır puan kaybediyor. 6. sırayı tehlikeye atan Bayer Leverkusen, Union Berlin ve Stuttgart deplasmanlarından 1’er puanla dönerken, iç sahada Köln karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. 6. sıradaki yerini korumak isteyen ev sahibi, bu hafta Gladbach karşısında galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’da ilk 32 haftayı 10 galibiyet, 9 beraberlik, 13 mağlubiyetle geride bırakan Mönchengladbach, 39 puanla kendisine 11. sırada yer buldu. Daniel Farke yönetiminde bu sezon istikrardan uzak kalan konuk ekip, üst sıra hedeflerinden uzak kaldı. Son 4 haftada 3 . yenilgisini yaşayan konuk ekip, konuk olduğu Dortmund deplasmanından 5-2’lik mağlubiyetle dönerek, güven vermemeye devam etti. Küme düşme tehlikesinden uzak kalmayı başaran ve son 2 hafta prestij mücadelesi verecek olan Gladbach, sezonun son deplasman sınavını Bayer Leverkusen karşısında verecek. Konuk ekip galibiyetten uzak bir görüntü sergiledi. UEFA Avrupa Ligi’nde final kapısından dönen Bayer Leverkusen, rotasını yeniden Almanya Bundesliga’ya çevirdi. Ev sahibi ligde 3 haftadır yaşadığı puan kayıplarına taraftarı önünde son vermeyi başaracak ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.82

intobet Bahis Oranı: 5.68