İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lecce Spezia Maç Tahmini 21.05.2023

21 Mayıs Pazar günü Türkiye saati ile 13:30’da, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Lecce ile Spezia karşı karşıya gelecek.

intobet, Lecce galibiyetine 2.22, beraberliğe 3.25, Spezia galibiyetine ise 3.55 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.80 oran kazandırıyor.

Lecce Deplasmanda Kaybetmedi

İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftaya girilirken, 35 haftadan 7 galibiyet, 11 beraberlik, 17 mağlubiyetle 32 puan toplamayı başaran Lecce, küme düşme hattının 2 puan üzerinde yer aldı. Sezonun ilk yarısında küme düşme hattından uzak kalmayı başaran ev sahibi, sezonun ikinci yarısıyla birlikte yaşadığı düşüşün ardından, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Son 12 haftalık fikstürün 11’inde puan kaybı yaşayan Marco Baroni’nin öğrencileri, Juventus ve Hellas Verona karşısında aldığı üst üste mağlubiyetlerin ardından,  geçtiğimiz hafta deplasmanda Lazio ile 2-2 berabere kalmayı başardı. Son haftalardaki en iyi sınavını Lazio karşısında veren Lecce, 3 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramasa da, sergilediği futbolla son 3 hafta için umutlandı. Ev sahibi bu hafta 2 puan üzerinde yer aldığı Spezia’yı sahasında konuk edecek.

Spezia’da Tehlike Devam Ediyor

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Milan’ı sahasında konuk eden Spezia, kritik bir galibiyetle lige sıkı sıkı tutundu. Taraftarı önünde 8 haftalık galibiyet hasretine güçlü rakibi karşısında 2-0’lık skorla son vermeyi başaran konuk ekip, bitime 3 hafta küme düşme hattının averaj farkıyla üzerinde yer almayı başardı. Son 8 haftayı 5 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Spezia, Milan galibiyetine rağmen küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam ediyor. Yeni hocası Leonardo Semplici önderliğinde en iyi performansını geçtiğimiz hafta ortaya koyan Spezia, bu hafta ise en yakın rakibi Lecce’ye deplasmanda konuk olacak. Spezia’nın ligde kalma savaşında galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var. Olası bir puan kaybında son 2 haftaya küme düşme hattının içerisinde girme tehlikesiyle karşı karşıyalar.

Lecce – Spezia Maç Bilgileri

Lecce – Spezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Via Del Mare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lecce cephesinde bu hafta Lameck Banda kart cezalısı. Morten Hjulmand’ın ise sakatlığı devam ediyor. Spezia’da ise Kelvin Amian kart cezalısı. Bastoni, Holm, Maldini ve Moutinho’nun sakatlıkları devam ediyor.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Giuseppe Pezzella, Morten Hjulmand, Espeto, Samuel Umtiti, Assan Ceesay, Lorenzo Colombo.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Bartlomiej Dragowski, Przemyslaw Wisniewski, Mattia Caldara, Jakub Kiwior, Szymon Zurkowski, Ethan Ampadu, Albin Ekdal, Mbala N Zola, Mehdi Bourabia, Daniele Verde, Emanuel Gyasi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftaya küme düşme tehlikesiyle giren Lecce ve Spezia, sezonun kader maçlarından birine çıkacak. İki takımında bu kritik haftada kolay pes etmeyeceğini ve mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden kazanan çıkmadı. İki takımda birbirlerine diş geçirmeyi başaramadı ve golsüz geçen 90 dakika sonunda, 1’er puanla sahadan ayrıldı.