Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lorient Lens İddaa Tahmini 21.05.2023

Fransa Ligue 1‘de zirve takibini bırakmayan Lens, 21 Mayıs Pazar akşamı Lorient deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 18:05’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Lorient galibiyetine 5.35, beraberliğe 4.25, Lens galibiyetine ise 1.60 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.57, beraberliğe 3.69, konuk ekibe ise 1.41 oran veriyor.

Lorient Galibiyeti Kaçırdı

Fransa Ligue 1’in 35. haftasında Montpellier deplasmanına konuk olan Lorient, golsüz geçen ilk yarının ardından rakibine ikinci yarıda Romain Faivre’nin golüyle üstünlük kurmayı başarırken, yediği son dakika golüyle galibiyeti kaçırdı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Galibiyetlerine deplasmanda devam etmeyi başaramayan Lorient, PSG ve Brest karşısında alınan üst üste galibiyetlerin ardından puan kaybı yaşadı ve Avrupa umutlarını büyük ölçüde kaybetti. 52 puanla ligin 9. sırasında kendisine yer bulan ev sahibi, son 3 haftalık fikstüre hedefsiz giriyor. İç sahada liderin yakın takipçisi Lens’i konuk edecek olan Lorient, son 3 haftada iyi performanslar sergilemeyi başarsa da, Lens karşısında zorlanacaktır. Kaybedilen Avrupa hedefinin ardından, ev sahibinde moraller bozuk.

Lens Yakın Takipte

Fransa Ligue 1’de lider PSG ile birlikte şampiyonluk mücadelesi vermeyi başaran Lens, sezon boyunca harika performans grafiğiyle dikkatleri üzerine çekti. Son 3 haftaya girilirken, ligin en az maç kaybeden ve en az gol yiyen takımı olmayı başaran Franck Haise’nin öğrencileri, liderin 6 puan gerisinde yer alıyor. Son 4 haftada üst üste galibiyetlere imza atan Lens, 35 haftadan 75 puan toplamayı başardı. Takibi bırakmayan konuk ekip, geçtiğimiz hafta 10 kişi kalarak Reims karşısında 2-1’lik galibiyete imza attı. Son haftaların en formda takımları arasında yer alan Lens, şampiyonluk şansını son 2 haftaya taşımak istiyor. Konuk ekibin şampiyonluk şansını son 2 haftaya taşımak için Lorient deplasmanında galibiyete ihtiyacı var. Sezonun ilk yarısında Lorient engelini iç sahada 5-2’lik galibiyetle geçmeyi başardılar.

Lorient – Lens Maç Bilgileri

Lorient – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 18.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yves Allainmat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lorient takımında Vito Mannone ve Igor Silva’nın sakatlıkları devam ediyor. Lens cephesinde ise Kevin Danso kart cezalısı. Wesley Said ve Jimmy Cbot’un ise sakatlıkları devam ediyor.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Vito Mannone, Montassar Talbi, Chrislain Matsima, Vincent Le Goff, Victor Makengo, Bamo Meite, Julien Ponceau, Darlin Ngameni, Yoann Cathline, Teremas Igoboras Moffi, Armand Lauriente.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Jean Onana, David Costa, Adrien Thomasson, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Angelo Fulgini, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in en az maç kaybeden ve en az gol yiyen takımı olarak son 3 haftaya şampiyonluk umutlarıyla girmeyi başaran Lens, Lorient deplasmanında kazanacak ve lider PSG’nin puan farkını açmasına izin vermeyecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.41

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens zirve takibini bırakmadı. Konuk ekip Lorient deplasmanından 3 puanı 3 golle almayı başarırken, kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Konuk ekip bitime 2 hafta şampiyonluk umutlarını korumayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.