Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Stuttgart Maç Tahmini 21.05.2023

beIN CONNECT ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 21 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mainz 05 evinde Stuttgart‘ı konuk edecek.

intobet, Mainz 05 galibiyetine 2.50, berabelriğe 3.71, Stuttgart galibiyetine ise 2.69 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Mainz 05 Ligde Kalmayı Başardı

Bo Svensson ve öğrencileri, puan kayıplarına geçtiğimiz hafta konuk olduğu Frankfurt deplasmanında 3-0’lık mağlubiyetle devam etti. Almany Bundesliga’da sezonun ikinci yarısına 10 maçlık yenilmezlik serisiyle damga vurmayı başaran Mainz 05, ligde kalmayı garantilemesinin ardından düşüşe geçti. Son 3 haftanın tamamında mağlup olan ve kalesini 3’er gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, rakip filelere ise 2 gol gönderebildi. 32 haftayı 12 galibiyet, 9 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Mainz 05, bitime 2 hafta kala 45 puanla 9. sırada yer alıyor. Ligde kalmayı garantilemeyi başaran ve yoluna hedefsiz devam eden ev sahibi, bu hafta sahasında Stuttgart’ı konuk edecek.

Stuttgart Galibiyet Hedefinde

Almanya Bundesliga’da son 2 haftaya girilirken, konuk ekip Stuttgart küme düşme hattının içerisinde yer alıyor. 32 haftayı 6 galibiyet, 11 beraberlik, 15 mağlubiyetle geride bırakırken, 29 puanla küme düşme hattında yer aldı. En alt sıradaki Hertha Berlin’in ardından ligin en zayıf performans grafiğini ortaya koyan konuk ekip, Sebastian Hoeness hamlesiyle toparlanma sinyalleri verdi. Son 2 haftada 5 puan kaybetmelerine karşın, son 6 haftalık fikstürde sadece 1 kez mağlup oldular. Hertha Berlin deplasmanında alınan mağlubiyetin ardından, iç sahada Bayer Leverkusen ile 1-1 berabere kaldılar. Düşme hattının üzeriyle arasında 2 puan fark bulunan Stuttgart’ın, bu hafta Mainz 05 deplasmanında galibiyete ihtiyacı var.

Mainz 05 – Stuttgart Maç Bilgileri

Mainz 05 – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Maimnz 05 cephesinde Andreas Hanche-Olsen kart cezalısı. Alexander Hack, Widmer ve Jonathan Burkardt’ın sakatlıkları ise devam ediyor. Stuttgart takımında bu hafta Konstantinos Mavropanos’un sakatlığı devam ediyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Danny da Costa, Edimilson Fernandes, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Angelo Fulgini, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Ajorque Ludovic, Marcus Ingvartsen.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Josha Vagnoman, Waldemar Anton, Chris Führich, Atakan Karazor, Dan-Axel Zagadou, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

İddaa Tahmini

Kümede kalma mücadelesi veren Stuttgart, bu hafta hedefsiz yoluna devam eden Mainz 05 karşısına çıkacak. Düşme potasından çıkabilmek için galibiyete ihtiyacı olan Stuttgart, deplasmandan 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.39

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.69

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Stuttgart lige sıkı sıkı tutundu. Konuk ekip 4 golle galip gelmeyi başarırken, kalesinde ise sadece 1 gole geçit verdi. Kazananları tebrik ederiz.