İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Chelsea İddaa Tahmini 21.05.2023

İngiltere Premier Lig’de üst üste galibiyetler alan Manchester City evinde, Chelsea karşısında şampiyonluk hedefliyor. Saat 18.00’de oynanacak karşılaşmayı Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Manchester City ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.28, beraberlik 6.30, Chelsea kazanır ise 11.00 olarak açıklanmış.

Manchester City Kazanırsa Şampiyon

Manchester City, hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Yarı finalde konuk ettikleri rakibini Etihad’da 4-0 mağlup ederek finale çıkmayı başardılar. Pep Guardiola’nın ekibi finalde ise İnter ile karşı karşıya gelecek. Premier Lig’de ise geçen haftayı Goodison Park’da 3 golle geçen Pep Guardiola’nın öğrencileri üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Bu hafta sonu Etihad’da Chelsea’yi konuk edecek olan Manchester City kazanırsa, Premier Lig’de şampiyonluğunu ilan edecek. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Nathan Ake’in sakatlığı sürüyor.

Chelsea’den 1 Puan

Chelsea, Premier Lig’de geçen hafta sonu Nottingham Forest ile karşı karşıya geldi. Stamford Bridge’de konuk ettikleri rakibi ile 2-2 berabere kaldılar. Rahem Sterling’in 2 golü galibiyet için yeterli olmadı. Frank Lampard yönetiminde bu sezon sadece 1 resmi maç kazanabilen Maviler, bu hafta Etihad’da Manchester City’e konuk olacak. Premier Lig’de herhangi bir hedefi bulunmayan Chelsea’nin kalan 2 maçı da prestij havasında geçecek. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Armando Broja, Reece James, Mason Mount ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City – Chelsea Maç Bilgileri

Manchester City – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Nathan Ake’in sakatlığı sürüyor. Chelsea’de Armando Broja, Reece James, Mason Mount ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, John Stones, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Erling Haaland

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Reece James, Cesar Azpilicueta, Wesley Fofana, Marc Cucurella, Enzo Perez, Mateo Kovacic, Noni Madueke, Raheem Sterling, Kai Havertz, Joao Felix

İddaa Tahmini

Manchester City, geçen hafta sonu Everton deplasmanında 3-0 kazandı. Hafta içi de Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’i 4-0 mağlup ederek finale çıktılar. Manchester City bu hafta Chelsea ile karşılaşacak. Chelsea karşısında kazanırlarsa, Premier Lig’de şampiyonluğa ulaşacaklar. Chelsea ise geçen hafta Nottingham Forest ile yenişemedi. Mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Etihad’da bu hafta puan alamları çok zor. Manchester City farklı kazanır ve Premier Lig’de şampiyonluğa ulaşır.

İddaa Oranı: İY 1, Oran 1.50

intobet Oranı: İY 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, tek golle kazandı. Şampiyonluğu garantiledikleri maçta Chelsea’yi tek golle geçtiler.