Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Reims Angers İddaa Tahmini 21.05.2023

Reims sahasında Angers‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 36. hafta mücadelesi, 221 Mayıs Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Reims galibiyetine 1.43, beraberliğe 4.90, Angers galibiyetine ise 7.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor.

Reims Galibiyet Peşinde

Fransa Ligue 1’in 35. haftasında Lens deplasmanına konuk olan Reims, liderin en yakın takipçisine deplasmanda kaybetmekten kurtulamadı. Karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan Reims, son 5 haftadaki 4. yenilgisini yaşadı. William Still göreve geldikten son 19 hafta boyunca mağlubiyete yer vermeyen ev sahibi, lige tam anlamıyla damga vurmayı başarırken, serinin kaybedilmesiyle birlikte son haftalarda düşüşe geçti. Ev sahibinin düşüşe geçmesinde, ligde kalmayı garantilemelerinin ve hedefsiz kalmalarının etkisini büyük. Taraftarı önünde küme düşmesi kesinleşen Angers’i konuk edecek olan Reims, yoluna hedefsiz devam etmesine rağmen, bu hafta iç sahada kazanmak ve bu kötü gidişata son vermek istiyor. Reims hem sezon genelinde hem de son haftalarda rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koydu.

Angers Dipten Çıkamadı

Fransa Ligue 1’in 35. haftasında Marsilya deplasmanına konuk olan Angers, sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Lige haftalar öncesinde veda etmek zorunda kalan Alexandre Dujeux’un öğrencileri, son 5 haftanın tamamında mağlubiyetlerden kurtulamadı. 35 haftalık fikstürü 3 galibiyet, 5 beraberlik, 27 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, kalesinde gördüğü 77 gole karşılık, rakip filelere 29 gol gönderdi. Fransa Ligue 1’in uzak ara en kötü performans grafiğini sergileyen Angers, sezonun ilk yarısı iç sahada 4-2’lik skorla mağlup  olduğu Reims karşısına çıkacak. Bitime 3 hafta kalırken, lige veda eden ve en alt sıradan kurtulma şansı kalmayan Angers, puan ve puanlar adına güven vermemeye devam ediyor.

Reims – Angers Maç Bilgileri

Reims – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Auguste Delaune Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Reims cephesinde Mitchell van Bergen, Cheick Keita, Thibault De Smet, Alexandre Olliero ve Kamory Doumbia’nın sakatlıkları bu hafta devam ediyor. Angers takımında Souleyman Doumbia, Faouzi Ghoulam, Ousmane Camara ve Amine Salama’nın sakatlıkları devam ediyor.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Patrick Pentz, Wout Faes, Yunis Abdelhamid, De Smet, Nicolas Pallois, Maxime Busi, Folarin Balogun, Arber Zeneli, Thomas Foket, Quentin Merlin, Alexis Flips.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Abdoulaye Bamba, Yann Valery, Faouzi Ghoulam, Nabil Bentaleb, Waniss Taibi, Himad Abdelli, Halid Sabanovic, Adrien Hunou, Sada Thioub, Ibrahima Niane.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de puan kayıplarına son vermek isteyen Reims, son 3 haftaya hedefsiz giriyor. Ev sahibi ligin en alt sırasından kurtulmayı başaramayan ve lige  uzun süre önce veda etmek zorunda kalan Angers karşısında, iç saha avantajıyla rahat bir galibiyet alacaklardır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.82

Rexbet Oranı: H1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda puanlar bölüşüldü. Reims iç saha avantajına rağmen, Fransa Ligue 1’e haftalar öncesinden veda eden Angers karşısında galip gelmeyi başaramadı. İki takımda sahadan beraberlikle ayrıldı.