Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ümraniyespor Ankaragücü Bahis Tahmini 21.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de Pazar gününün ilk maçı. Ankaragücü deplasmanda, Ümraniyespor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Ümraniyespor ile Ankaragücü zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Ümraniyespor galibiyetinin 2.61, beraberlik tercihinin 3.72, Ankaragücü galibiyetinin ise 2.71 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Ümraniyespor Galibiyet Peşinde 

Ümraniyespor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Başakeşhir deplasmanından 1 puan ile döndü. Maçın başında geriye düştüler ama Umut Nayir’in penaltıdan attığı golle mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçtan 4 puan çıkartan Mustafa Er’in öğrencileri kümede kalma umutlarını devam ettirmek istiyor. Ümraniyespor bu hafta sonu Ankaragücü’nü konuk edecek. Kazanmaları halinde kalan 3 haftada umutları artacak. Mağlup olurlarsa, küme düşmelerinin kesinleşme ihtimali de var. Karşılaşma öncesinde Ümraniyespor’da Orkun Özdemir’in kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Ankaragücü 3 Maçtır Kazanamıyor 

Ankaragücü, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Tolunay Kafkas’ın ekibi iç sahada konuk ettiği Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Sarı Lacivertliler, son 3 maçından da galibiyet çıkartamadı. Son haftalarda oyun anlamında da beklentileri karşılayamayan bir Ankaragücü izliyoruz. Bu hafta sonu Ümraniyespor deplasmanında kritik bir maça çıkacaklar. Karşılaşma öncesinde Ankaragücü’nde Uros Radakovic’in sakatlığı sürüyor. Emre Kılınç ise kart cezalısı. 

Ümraniyespor – Ankaragücü Maç Bilgileri

Ümraniyespor – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ümraniyespor’da Orkun Özdemir’in kart cezalısı olduğunu belirtelim. Ankaragücü’nde Uros Radakovic’in sakatlığı sürüyor. Emre Kılınç ise kart cezalısı. 

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Berke Özer, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Alexandru Epureanu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Antonio Mrsic, Geraldo, Olarenwaju Kayode, Umut Nayir

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Kevin Malcuit, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Ümraniyespor, Süper Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Son 2 maçta 4 puan topladılar. Sivasspor ve Başakşehir karşısında 4 puan alan Ümraniyespor moralli. Ankaragücü ise geçen hafta Antalyaspor ile yenişemedi. Hala ateş hattındalar diyebiliriz Her iki takımda kazanmak istiyor. Gollü ve zevkli bir karşılaşma bekliyorum. Tercihim karşılıklı gol var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.36

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ümraniyepsor küme düştü. İç sahada konuk ettikleri Ankaragücü’ne 2-1 kaybettiler ve bu sezonk küme düşmesi kesinleşen ilk takım oldular.