İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Juventus İddaa Tahmini 22.05.2023

İddaa fikstüründe 22 Mayıs Pazartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Empoli evinde Juventus‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak müsabaka, S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Empoli galibiyetine 5.35, beraberliğe 3.70, Juventus galibiyetine ise 1.72 olarak belirlenmiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.42, beraberliğe 3.32, konuk ekibe ise 1.49 oran veriyor.

Empoli Ligde Kalmayı Başardı

İtalya Sere A Ligi’nin 35. haftasında Sampdoria deplasmanına konuk olan Empoli, küme düşmesi kesinleşen rakibi karşısında galibiyetlerine devam etmeyi başaramasa da, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ve son 3 haftada mağlubiyete yer vermedi. Taraftarı önünde konuk ettiği Bologna ve Salernitana karşısında üst üste galibiyetlere imza atan  ev sahibi, son 3 haftadan topladığı 7 puanla, küme düşme hattının 9 puan üzerinde yer aldı. Düşme hattıyla arasındaki puan farkını 9’a kadar çıkarmayı başaran Empoli, son 3 hafta rahat bir konumda yer alacak. Prestij mücadelesi vermeye başlayan Empoli, bu hafta sahasında Juventus’u konuk edecek.

Juventus Serie A Ligi’ne Odaklandı

UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden Juventus, rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi. Şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alan Siyah Beyazlılar, final kapısından döndü ve Sevilla engeline takıldı. İlk maç iç sahada 1-1’lik beraberlikle biterken, rövanşta İspanya deplasmanına konuk olan Allegri ve öğrencileri, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı ve final şansını kaybetti. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 hafta Lecce, Atalanta ve Cremonese karşısında üst üste galibiyetler almayı başaran Juventus, son 180 dakika kalesinde gole geçit vermezken, 2’şer golle galip gelmeyi başardı. Son 3 hafta 2. sıradaki yerini korumak için mücadele edecek olan konuk ekip, tamamen lige odaklandı. Şampiyonlar Ligi fırsatını kaçırmak istemiyorlar.

Empoli – Juventus Maç Bilgileri

Empoli – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli cephesinde Razvan Marin ve Koni De Winter’in sakatlıkları devam ediyor. Juventus takımında ise Danilo Luiz ve Juan Cuadrado kart cezalısı. Nicolo Fagioli, Mattia De Sciglio, Leonardo Bonucci ve Paul Pogba’nın ise sakatlıkları devam ediyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Tyronne Ebuehi, Liberato Cacace, Alberto Grassi, Jacopo Fazzini, Akpa-Akpro, Liam Henderson, Petar Stojanovic, Tommaso Baldanzi, Francesco Caputo.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Manuel Locatelli, Federico Gatti, Bremer, Leandro Paredes, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftaya 2. sırada girmeyi başaran Juventus, Avrupa Ligi’ne yarı finalist olarak veda etmesinin ardından, tamamen lige odaklandı. 3 maçtır kazanan JUVE, galibiyetlerine Avrupa dönüşü Empoli karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.49

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus üst üste darbeler almaya devam ederken, Empoli 4 golle aldığı harika galibiyetle, haftaya damga vurdu. 5 gole sahne olan mücadelede, 4 gol Empoli’den geldi.