sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 22.05.2023

İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftaya girilirken, 22 Mayıs Pazartesi akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Roma – Salernitana: KGVAR, 1.84 (iddaa) – 2.15 (intobet) ; 22 Mayıs Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi 36. hafta mücadelesinde, Roma ile Salernitana karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Roma, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Bayer Leverkusen’i iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başarırken, deplasmandan  aldığı golsüz beraberlikle, adını finale yazdırdı ve Sevilla’nın rakibi oldu. Jose Mourinho ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’nde sezon boyunca çok iyi bir savunma performansı sergilerken, bu etkiyi Bayer Leverkusen karşısında sürdürdü. Konferans Ligi’nin son şampiyonu, UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyon olarak doğrudan UEFA Şampiyonlar Ligi’ne gitmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nden ödün veren Roma, son 5 haftayı 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktı. Lige son derece formda ve moralli dönecek olan Roma, puan kayıplarına Salernitana karşısında son vermek istiyor. Konuk ekip Salernitana, yeni hocasıyla formda. Ligde kalma yolunda önemli adımlar atmaya devam eden Salernitana, göreve 12 hafta önce gelen Paulo Sousa ile 8 beraberlik, 3 galibiyet, 1 mağlubiyete imza atarken, bitime 3 hafta kala küme düşme hattıyla arasındaki puan farkını 8’e kadar çıkarmayı başardı. Sadece Empoli deplasmanından mağlubiyetle dönen Salernitana, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Atalanta karşısında 1-0’lık galibiyete imza attı. Ligi kolay bırakmayan ve son haftalarda iyi performanslar sergilemeyi başaran Salernitana, ligde kalmayı garantilemek istiyor. Konuk ekibe son 3 haftada ligde kalma için 1 puan yeterli olacak. Salernitana bu hafta Avrupa yorgunu Roma’ya deplasmanda konuk olacak. Avrupa Ligi’nden yorgun dönen Roma, ligde 5 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Salernitana ise yeni hocasıyla son haftalarda etkili olmayı başardı ve ligde kalmak yolunda önemli adımlar attı. Mücadelede karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyorum.

Empoli – Juventus: MS 2, 1.49 (iddaa) – 1.72 (intobet) ; İddaa fikstüründe 22 Mayıs Pazartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Empoli evinde Juventus’u konuk edecek. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak müsabaka, S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Sere A Ligi’nin 35. haftasında Sampdoria deplasmanına konuk olan Empoli, küme düşmesi kesinleşen rakibi karşısında galibiyetlerine devam etmeyi başaramasa da, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ve son 3 haftada mağlubiyete yer vermedi. Taraftarı önünde konuk ettiği Bologna ve Salernitana karşısında üst üste galibiyetlere imza atan  ev sahibi, son 3 haftadan topladığı 7 puanla, küme düşme hattının 9 puan üzerinde yer aldı. Düşme hattıyla arasındaki puan farkını 9’a kadar çıkarmayı başaran Empoli, son 3 hafta rahat bir konumda yer alacak. Prestij mücadelesi vermeye başlayan Empoli, bu hafta sahasında Juventus’u konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden Juventus, rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi. Şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alan Siyah Beyazlılar, final kapısından döndü ve Sevilla engeline takıldı. İlk maç iç sahada 1-1’lik beraberlikle biterken, rövanşta İspanya deplasmanına konuk olan Allegri ve öğrencileri, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı ve final şansını kaybetti. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 hafta Lecce, Atalanta ve Cremonese karşısında üst üste galibiyetler almayı başaran Juventus, son 180 dakika kalesinde gole geçit vermezken, 2’şer golle galip gelmeyi başardı. Son 3 hafta 2. sıradaki yerini korumak için mücadele edecek olan konuk ekip, tamamen lige odaklandı. Şampiyonlar Ligi fırsatını kaçırmak istemiyorlar. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftaya 2. sırada girmeyi başaran Juventus, Avrupa Ligi’ne yarı finalist olarak veda etmesinin ardından, tamamen lige odaklandı. 3 maçtır kazanan JUVE, galibiyetlerine Avrupa dönüşü Empoli karşısında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.74

intobet Bahis Oranı: 3.69