İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Valladolid Barcelona İddaa Tahmini 23.05.2023

İspanya La Liga’da düşme hattında yer alan Valladolid evinde, Barcelona karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Valladolid ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Valladolid kazanır 3.95, beraberlik 3.95, Barcelona kazanır ise 1.88 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde Barcelona kazanır oranının 10.00 oran olduğunu belirtelim.

Valladolid 5 Maçtır Kaybediyor

Valladolid, üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz Cuma günü Cadiz deplasmanına konuk olan Paulo Pezzolano’nun ekibi mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da üst üste 5. Yenilgisini alan Valladolid, Getafe’nin puan aldığı haftayı mağlubiyet ile geçti ve düşme hattına geriledi. Valladolid adına artık her puanın önemi büyük. Bu hafta ise Nuevo Jose Zorrilla’da Barcelona’yı konuk edecekler. Valladolid’in işi yine zor. Maç öncesinde Valladolid’de Martin Hongla’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Barcelona Puan Alamadı

Barcelona, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu puan alamadı. Xavi’nin öğrencileri Camp Nou’da konuk ettiği Real Sociedad’a 2-1 mağlup oldu. Bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Barcelona’nın zafer sarhoşu olduğunu belirtelim. Uzun bir aradan sonra mağlubiyet yaşayan Barcelona, bu hafta Valladolid deplasmanına konuk olacak. Kalan haftalarda artık Barcelona’ya güvenmek pek akıl karı değil. Maç öncesinde Barcelona’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Valladolid – Barcelona Maç Bilgileri

Valladolid – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Jose Zorrilla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valladolid’de Martin Hongla’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Valladolid'in ilk 11’i Belli mi?

Valladolid’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Pedri, Frankie De Jong, Raphinha, Ferran Torres, Ansu Fati, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Valladolid’de mağlubiyet serisi devam ediyor. Geçen hafta konuk oldukları Cadiz deplasmanında da kaybettiler. Rakibine 2-0 kaybeden Valladolid’de mağlubiyet serisi 5 maça çıktı. Düşme hattındalar ve çok kritik haftalara girdiler. Barcelona ise geçen hafta Camp Nou’da Real Sociedad’a 2-1 kaybetti. Şampiyon Barcelona, uzun bir aradan sonra iç sahada mağlup oldu. Artık Barcelona’ya taraf bahsi oynamak pek mantıklı değil. Şampiyonluğunu garantilediler ve 3 hafta prestij havasında geçecek ama geçen hafta yaptıkları hatayı tekrarlamazlar. Barcelona, Valladolid deplasmanında kazanarak 3 puanı alır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.71

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona üst üste 2. yenilgisini yaşadı. Konuk oldukları Valladolid deplasmanında 3-1 kaybettiler.