İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Elche Sevilla Bahis Tahmini 24.05.2023

İspanya La Liga’da küme düşen Elche evinde, Sevilla karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Elche ile Sevilla zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Elche galibiyetinin 4.45, beraberlik tercihinin 3.95, Sevilla galibiyetinin ise 1.78 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Elche’den 1 Puan 

Elche, La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olan Elche, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Lucas Boye’un golüyle 1 puan alan Elche, bir önceki hafta sonu ise Atletico Madrid’i 1-0 mağlup etti ama La Liga’da küme düşmeleri kesinleşti. Ligin dibinde yer alan Elche, bu hafta içi ise Sevilla ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde Elche’de Jose Carmona ve Omar Mascarell’in sakatlıkları bulunuyor. 

Sevilla 3 Maçtır Kaybetmiyor 

Sevilla, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu Real Betis’i konuk etti ve sahadan 1 puan ile ayrıldı. Endülüs derbisinden golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Jose Luis Mendilibar’ın öğrencileri son 3 haftada 7 puan topladı ve 9. sırada yer alıyorlar. UEFA Avrupa Ligi’nde ise yarı finalde Juventus’u 2-1 mağlup eden Sevilla, adını finale yazdıran taraf oldu. Finalde Roma ile karşı karşıya geleceklerini belirtelim. Bu hafta La Liga’da Elche’ye konuk olacak Sevilla, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Sevilla’da Marcao ve Joan Jordan’ın sakatlıkları devam ediyor.

Elche – Sevilla Maç Bilgileri

Elche – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de Jose Carmona ve Omar Mascarell’in sakatlıkları bulunuyor. Sevilla’da Marcao ve Joan Jordan’ın sakatlıkları devam ediyor.

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Pere Milla, Guido Carrillo, Lucas Boye

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Elche, geçen hafta sonu Getafe deplasmanında da puan almayı başardı. Rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. Atletico Madrid ve Getafe maçlarından 4 puan çıkartan Elche’nin küme düşmesi kesinleşmişti. Sevilla ise geçen hafta Real Betis ile golsüz berabere kaldı. La Liga’da son 3 maçta 7 puan topladılar ve kümede kalmayı da garantilediler. İki takımında hedefi yok. Manuel Martinez Valero’da gollü bir maç bekliyorum. Tercihim 2.5 gol üstü.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.56

Betroad Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.82

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Elche yine puan aldı. İç sahada konuk ettikleri Sevilla ile 1-1 berabere kaldılar.